Σε δύο Τουριστικές Εκθέσεις συμμετέχει η «Δημωφέλεια» στην Ινδία και στη Σερβία

Σε δύο Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις συμμετέχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια», στο Μουμπάι της Ινδίας που ξεκίνησε στις 21 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε χθες 23 Φεβρουαρίου και στου Βελιγραδίου Σερβίας που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Η πρόεδρος της επιχείρησης κ. Ιωσηφίδου αναφορικά με τη συμμετοχή τους στην Ινδία, ανέφερε πως η επιλογή τους δικαιώθηκε καθώς συμμετείχε και η υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά.

Στις δηλώσεις της η κ. Ιωσηφίδου για την έκθεση της Ινδίας σημείωσε πως «με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε ότι έχει δημοσιοποιηθεί σε κανάλι, σε διαδικτυακό site και σε εφημερίδες των Αθηνών η συμμετοχή της υπουργού Τουρισμού με τον ΕΟΤ στην Ινδία μαζί με τη «Δημωφέλεια». Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ηθική ικανοποίηση για μας που εμείς πρώτοι ξεκινήσαμε τη συμμετοχή μας στην Έκθεση Τουρισμού της Ινδίας, ευελπιστώντας και προσδοκώντας ότι από κει μπορούμε να προσελκύσουμε τουρίστες καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Και με χαρά άκουσα και την υπουργό την κ. Κουντουρά να λέει ακριβώς το ίδια στοιχεία, ότι δηλαδή θέλουμε την αγορά της Ινδίας γιατί μπορούμε να έχουμε Ινδούς τουρίστες όλη τη διάρκεια του χρόνου και επίσης τουρίστες με πολύ καλή οικονομική δυνατότητα. Μέσα στη διοίκηση Τσανάκα εργαζόμαστε σκληρά, μεθοδικά, όλα αυτά είναι αποτελέσματα πραγματικά σκληρής δουλειάς. Τι να πω για τη σκληρή κριτική που δεχθήκαμε κι εγώ προσωπικά για τη συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη Έκθεση. Χαίρομαι πραγματικά που μιλάμε με αποτελέσματα και με έργο και δεν είμαστε στη διοίκηση μόνο με τα λόγια, αλλά είμαστε η διοίκηση με τα αποτελέσματα και αυτό έχει σημασία. Ήδη να πω στην έκθεση της Ινδίας μας εκπροσωπεί και συμμετέχει στο περίπτερό μας μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ ο Ινδός τουριστικός πράκτορας που υπογράψαμε συμβόλαιο, ο οποίος ήδη χωρίς αμοιβή, άρα η συμμετοχή μας είναι με το μικρότερο δυνατό κόστος, ο οποίος πριν ξεκινήσει η έκθεση είχε προγραμματίσει να έχει πάνω από 100 συναντήσεις με αρμόδιους πράκτορες και άλλους φορείς του τουρισμού. Υπάρχει επικοινωνία μαζί του και τηλεφωνική και με mail, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από τις διάφορες επαφές που έχει. Ο συγκεκριμένος έχει πολύ καλή θέση σε αεροπορική εταιρία της Ινδίας, αυτό μπορεί να έχει τη δυνατότητα να μας ανοίξει τα φτερά κατά πολύ στην αγορά της Ινδίας, οπότε θα υπάρξει και άλλη επικοινωνία μαζί του να μας μεταφέρει τα τελικά αποτελέσματα και τις απόψεις του για τη συμμετοχή μας στην έκθεση. Φαίνεται πάρα πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος και πιστεύουμε με τον καιρό να φανούνε τα αποτελέσματα και στην περιοχή της Καβάλας και σε όλη την Ελλάδα».

ΣΕΡΒΙΑ

Σε ότι αφορά την έκθεση στο Βελιγράδι της Σερβίας, η κ. Ιωσηφίδου σημείωσε πως «ήδη η αποστολή της Καβάλας πήγε από την Τετάρτη εκεί. Στην Έκθεση της Σερβίας συμμετέχουμε με αυτόνομο περίπτερο, μάλιστα πολλών τετραγωνικών και καταφέραμε να το πάρουμε σε πάρα πολύ καλή τιμή. Ένας χώρος τον οποίο λόγω της κοντινής περιοχής της Σερβίας και λόγω του ότι οι Σέρβοι δείχνουν ενδιαφέρον για την Καβάλα και θέλουμε να ανεβάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την επισκεψιμότητα των Σέρβων τουριστών στην Καβάλα, συμμετέχει η «Δημωφέλεια» με πολυμελή αποστολή, λόγω του ότι το περίπτερό μας είναι πολύ μεγάλο. Πέρα από το Γενικό Διευθυντή που συμμετέχει στην Έκθεση, συμμετέχει και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ακινήτων της «Δημωφέλεια» ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη σέρβικη γλώσσα κι έχει και πάρα πολλές επαφές και γνωριμίες με εκπροσώπους του τουρισμού στη Σερβία. Θέλουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα από Σέρβους τουρίστες στην περιοχή μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.