Σε διαρκή ετοιμότητα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενη αυξημένη επιβατική κίνηση

Σε μεγάλη κινητικότητα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας που αυξάνει αυτήν την εβδομάδα τα δρομολόγια λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του φορέα κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης, ο οποίος σημείωσε πως «εμείς είμαστε έτοιμοι όπως και κάθε χρόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Από κει και πέρα υπάρχουν τα έκτακτα εφεδρικά αυτοκίνητα τα οποία είναι σε καθημερινή βάση σταθμευμένα στο Υπεραστικό για να μπορέσουν ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετήσουν ανάλογα με τις πληρότητες των δρομολογίων την έκτακτη επιβατική κίνηση. Για αυτό τις μέρες των γιορτών τις περιμένουμε κι εμείς όπως και όλοι οι επαγγελματίες για να δουλέψουμε λίγο περισσότερο. Η κίνηση είναι φυσικά αυξημένη, όχι όμως όπως θα έπρεπε γιατί ξέρουμε τι γίνεται έξω. Καλά δουλεύουν οι γραμμές Θεσσαλονίκης και Αθηνών αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτό όσο μετακινούνται οι φοιτητές. Τα τοπικά δρομολόγια θα κινηθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, αυτήν δηλαδή που διανύουμε. Εγώ τονίζω ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι έτοιμο σε όλα τα σταθμαρχεία να μπορέσει να εξυπηρετήσει στο 100% τον κάθε επιβάτη σε όποιον προορισμό και να θελήσει να πάει. Ανάλογα λοιπόν με την επιβατική κίνηση υπάρχει λεωφορείο έτοιμο το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει το κοινό».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΣΧΑ

Αναφορικά με το πασχαλινό πρόγραμμα ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «το πρόγραμμα του Πάσχα βγήκε, το Υπεραστικό δεν κλείνει ποτέ. Θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια κανονικά. Θα γίνεται κάθε τέσσερις ώρες για Θεσσαλονίκη την ημέρα του Πάσχα, υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις και στην ιστοσελίδα και στο χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Μπορεί να ενημερωθεί ο καθένας για να μην ταλαιπωρηθεί».

ΤΟΥΝΕΛ ΤΕΜΠΩΝ

Αναφορικά με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν αφότου δόθηκε στην κυκλοφορία το τούνελ που παρακάμπτει τα Τέμπη, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ σημείωσε πως «τουλάχιστον 25 λεπτά νωρίτερα φθάνει το δρομολόγιο των Αθηνών. Πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον μισή ώρα να έχουμε αλλαγή του ωραρίου από την Αθήνα, δηλαδή αντί για τις 8.30 να φεύγει στις 9, όχι όμως τώρα, για αυτό θα υπάρξει πιστεύω πρόγραμμα. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του δρόμου, είναι ένα κομμάτι που θα λύσει τα χέρια όλων των οδηγών, όχι  μόνο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, που κινούνται σε εκείνη την περιοχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση