Σειρά προσφορών προς το επιβατικό κοινό ανακοίνωσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Συνέντευξη Τύπου έδωσε  ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Πανταζής Κωνσταντίνος για να ανακοινώσει μία σειρά πρωτοβουλιών του φορέα για την κοινωνική πολιτική του με προσφορές προς το επιβατικό κοινό.

Ο κ. Πανταζής ξεκίνησε λέγοντας ότι «είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τα νέα πακέτα προσφορών που αφορούν το επιβατικό κοινό. Καταλαβαίνοντας τη δυσκολία που έχει η οικογένεια να ταξιδέψει, να μετακινηθεί μαζί, εντός κι εκτός νομού, θεσπίζουμε το οικογενειακό εισιτήριο. Πρόκειται για την έκπτωση που θα δίνουμε σε κάθε ένα μέλος της οικογένειας ξεχωριστά, όταν αυτά μετακινούνται μαζί. Δηλαδή, θα δίνεται έκπτωση 25% στον κάθε γονιό που θα συνοδεύει τα παιδιά του και 50% στα ανήλικα παιδιά μέχρι 14 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς. Για παράδειγμα, αν μια τετραμελής οικογένεια θα ταξίδευε σήμερα από Καβάλα για Θεσσαλονίκη, θα χρειαζόταν 65,20 ευρώ. Με την έκπτωση και την παροχή που κάνουμε, θα πληρώσει 40,70 ευρώ. Δηλαδή θα έχει ένα όφελος 24,5 ευρώ. Νομίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Αυτή η προσφορά θα ισχύει ακόμη κι όταν ένας γονιός συνοδεύει τα παιδιά ή όταν δύο γονείς συνοδεύουν το ένα παιδί. Η προσφορά θα ξεκινήσει από τη 1 Νοεμβρίου 2018».

ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΒΑΛΑ- ΑΘΗΝΑ… ΣΥΝ ΜΙΑ ΔΩΡΟ

Στη συνέχεια είπε ότι «η επόμενη προσφορά μας έχει να κάνει με τη γραμμή Καβάλα-Αθήνα. Ένας επιβάτης που θα ταξιδέψει από 1 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου από την Καβάλα για την Αθήνα ή και αντίστροφα, μετ’ επιστροφής, θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει ακόμη μία φορά δωρεάν μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Δηλαδή, δίνουμε μία διαδρομή συν μία δώρο. Νομίζουμε ότι κι αυτό είναι σημαντικό, καθώς υπάρχει κόσμος που μετακινείται, φοιτητές κ.α. Θα ισχύει μόνο για το ίδιο άτομο και τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Και πρόσθεσε ότι «Τέλος, στις υπάρχουσες προσφορές που διαθέτουμε για πολλαπλές διαδρομές, αυξάνουμε το ποσοστό της έκπτωσης με προϋποθέσεις, που θα φτάνει μέχρι το 50% για καθημερινές μετακινήσεις. Δηλαδή, οι καθημερινές μετακινήσεις εντός κι εκτός νομού, θα έχουν έκπτωση 50%. Έτσι διευκολύνουμε και βοηθάμε ανθρώπους που πάνε καθημερινά για τη δουλειά, ανθρώπους που πάνε σε νοσοκομεία και διάφορες άλλες υποχρεώσεις.

Σ’ αυτήν τη χρονική περίοδο νομίζω ότι κλείνουμε με τις προσφορές. Η πολιτική μας είναι ανά τακτά διαστήματα να δίνουμε κι άλλες προσφορές. Πιστεύω ότι όλες οι προσφορές μας είναι σημαντικές, φτάνουν στο 50%. Οι οικογένειες είναι δύσκολο να ταξιδέψουν είναι μεγάλο το κόστος. Συνεχίζουμε την κοινωνική πολιτική μας».

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σε ερώτηση για τις νέες γραμμές που υπάρχουν είπε ότι «ισχύουν όλες οι γραμμές. Και η Βουλγαρία ισχύει. Συζητάμε για μία γραμμή στη Γερμανία και νομίζουμε ότι θα εξυπηρετήσει. Είχε ξεκινήσει ένα διάστημα και στην πορεία είχε διακοπεί. Έχουμε σκοπό να την επαναφέρουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.