«Πρώτα διαβούλευση και μετά εισήγηση για το δακτύλιο στα ιχθυοπωλεία» δηλώνει η Αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη

Μέχρι τις 17 Μαρτίου θα διαρκέσει η διαβούλευση  με τους εμπόρους της Καβάλας αναφορικά με την κατάργηση του δακτυλίου στο κέντρο της πόλης για την λειτουργία ιχθυοπωλείων που ισχύει λόγω των ιχθυοπωλείων που λειτουργούν στην Δημοτική Αγορά. Ο παλιός κανονισμός ιχθυοπωλείων οδεύει προς κατάργηση, ενώ δηλώσεις έκανε η αντιδήμαρχος κ. Μαρία Φραντζεσκάκη.

Όπως τόνισε αρχικά «Το κάλεσμα για διαβούλευση αφορά εμπόρους, και αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 17 Μαρτίου, Από εκεί και πέρα έχουμε μια επιστολή του Επιμελητήριου Καβάλας την οποία και μόλις λάβαμε το οποίο Επιμελητήριο είχε ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο αναφορικά με τους 65 εγγεγραμμένους ιχθυοπώλες στο Δήμο της Καβάλας, εκ των οποίων οι 37 απάντησαν θετικά και οι 7 αρνητικά στο ενδεχόμενο ανοίγματος του δακτυλίου. Μάλιστα 10 δεν απάντησαν και 11 δεν βρέθηκαν καν.

Αυτό έγινε τον Μάρτιο του 2016 μια και νωρίτερα εμείς είχαμε θίξει το θέμα του δακτυλίου.

Λογικά οι 7 είναι αυτοί που είναι στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς και εμείς κάνουμε μια διαβούλευση από μηδενική βάση. Από εκεί και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε και όλα μετά τη διαβούλευση θα τα αποφασίσουμε.

Τώρα δεν πήραμε καμία απόφαση για αυτό και κάνουμε διαβούλευση. Αλλά το επάγγελμα πρέπει να το ανοίξουμε και κάποιοι πολίτες να έχουν πρόσβαση στην αγορά. Νομίζω ότι εξέλειψαν οι λόγοι του δακτυλίου αλλά και πάλι θα το δούμε…

Απλά δεν μπορώ να πω περισσότερα μια και τώρα ανέλαβα τον τομέα της Αντιδημαρχίας. Πρώτα επομένως διαβούλευση και μετά εισήγηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση