«Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις στη ΒΦΛ, ο αγώνας όμως συνεχίζεται» δηλώνει ο  πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας  Ευθύμης Μακρογιάννης

Ο αγώνας συνεχίζεται, δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας κ. Ευθύμης Μακρογιάννης αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται να επιστρέψουν οι απολυμένοι της ΒΦΛ στο εργοστάσιο. Όλο το βάρος πέφτει τώρα στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Αυτή την στιγμή έχουμε προχωρήσει στο νομικό κομμάτι, ήδη έχουμε μια δικαίωση με 10 εργαζόμενους που έχουν δικαιωθεί και έχουν επιστρέψει στις εργασίες τους οπότε ακολουθεί μια πορεία και αν η εταιρεία δέχεται μια δικαστική απόφαση πρέπει να βάλει αυτούς τους 10 στις θέσεις τους για να δουλέψουν. Από εκεί και πέρα αναμένουμε μα αγωνία επίσης και τα ασφαλιστικά μέτρα για να δούμε τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο και τι θα προκύψει εκεί.

Ο δικαστικός δρόμος είναι μεγάλος και θέλει χρόνια. Αυτό που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο είναι να καταλάβει ότι θέλει χρόνο αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο εργοστάσιο λιπασμάτων πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είναι πρωτόγνωρα. Έχουμε πάνω από 110 απολύσεις και μηνύσεις και σίγουρα πρέπει να παρθεί θέσει ξεκάθαρη σε κάθε περίπτωση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΙΕΣΕΙΣ

«Εμείς από την πλευρά μας πιέζουμε όλους τους φορείς και δη τους τοπικούς προκειμένου να δώσουν μια λύση σε αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει την τοπική μας κοινωνία. Και είναι αλήθεια ότι αυτή την στιγμή πως οι τοπικοί φορείς κάνουν ό,τι μπορούν αλλά θα μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα» κατέληξε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *