ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Προχωράμε σε επεμβάσεις στις παιδικές χαρές» δηλώνει η πρόεδρος  του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» Ευαγγελία Δρακονάκη

Περί τα 800 νήπια και βρέφη φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς Καβάλας σύμφωνα με την πρόεδρο του Νομικού προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Ευαγγελία Δρακονάκη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Οι παιδικοί σταθμοί δουλεύουν κανονικά. Έχουν απορροφηθεί και τα παιδιά της δεύτερης κατανομής του ΕΣΠΑ και είμαστε σε αναμονή, τουλάχιστον της πρώτης δόσης διότι από 1η Σεπτεμβρίου που δουλεύουν οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Αυτή την στιγμή έχουμε περί τα 800 παιδιά μια και κάποια παιδιά έφυγαν, κάποιες νέες εγγραφές έγιναν μια και μπορούμε κάποιες θέσεις να καλύψουμε για να ικανοποιήσουμε τις αιτήσεις γονέων, γενικά όμως νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και μπορούμε να δηλώσουμε πως πάμε καλά.

Οι παιδικές χαρές προχωρούν κανονικά σε ό,τι αφορά την πιστοποίηση τους, απομακρύνονται τα επικίνδυνα παιχνίδια και όπου είναι απαραίτητο και στο πρώην Δήμο Φιλίππων βέβαια κάνουμε τις απαραίτητες επεμβάσεις μας.

Συντάσσεται παράλληλα καινούρια μελέτη και στο Δήμο Φιλίππων και αυτή την στιγμή θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για παρεμβάσεις στα χωριά, Κρηνίδες, Αμυγδαλεώνας, Καρβάλη για να μπορέσουμε και εκεί να ανοιχθούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *