Προχωράει κανονικά η διαδικασία για το έργο ύδρευσης στους Φιλίππους από τον ΤΑΡ

Δεν τίθεται θέμα μη εκτέλεσης του έργου ύδρευσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Φιλίππων από πλευράς του ΤΑΡ. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο η εταιρεία ήδη έχει αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή και δεν υπάρχει κάποιο θέμα εκτέλεσής του. Δεν έχουμε κάποια διαφορετική εξέλιξη. Είμαστε στη φάση που ο ΤΑΡ έχει αναλάβει τη σύνταξη της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον υφιστάμενο αγωγό και το καινούργιο δίκτυο. Απλά αυτό που είπε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο είναι ότι υπήρχε μια προχειρότητα στο έγγραφο του μνημονίου συνεργασίας. Την Παρασκευή έρχεται στέλεχος του ΤΑΡ για να συζητήσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από ‘δω και πέρα ώστε να επισπευθεί η διαδικασία. Έχει χρονοτριβήσει λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών κλπ. Κάτι διαφορετικό δεν ισχύει».

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στη συνέχεια είπε ότι «είμαστε σε μία έξαρση εργασιών. Το καλοκαίρι συμβαίνουν πολλά πράγματα. Ο πρωτογενής τομέας είναι στην αιχμή του, η καθημερινότητα κι αυτή έχει πολλές απαιτήσεις. Φτιάχνουμε και αρκετά μικρά έργα στην περιοχή που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Είναι η περίοδος που τρέχουμε πολύ».

Για την ύδρευση στο πρώην  Δήμο Φιλίππων είπε ότι «δεν πάει άσχημα φέτος. Στον οικισμό των Φιλίππων τα πράγματα είναι καλύτερα από παλιότερα. Αντικαταστάθηκε ένα δίκτυο που δημιουργούσε πάρα πολλά προβλήματα, περίπου στα 600μ. Ένα άλλο προς τις Βρυσούλες αντικαταστάθηκε κι εκεί, γύρω στα 200μ. Πάει καλύτερα το πράγμα. Κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης υπήρχαν διακοπές νερού για να συνδεθεί ο καινούργιος αγωγός, αλλά πιστεύω ότι θα λύσει ένα μεγάλο κομμάτι των προβλημάτων που υπάρχουν  και ταλαιπωρούν τους κατοίκους».

Για τα λασπόλουτρα είπε ότι υπάρχει μικρή κίνηση κάτι που το ανέμεναν. Ευελπιστεί σε αύξηση της κίνησης τον Αύγουστο. Αλλά ο φόβος για τον κορωνοϊό κάνει γενικά τον τουριστικό κόσμο μαζεμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.