ΑστυνομικάΚύριο άρθρο

Προφυλακίστηκε  ο 62χρονος καθηγητής που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 17χρονη μαθήτρια

Την Παρασκευή, μετά από μία διαδικασία που διήρκησε περίπου 10 ώρες και έγινε σύμφωνα με το νέο νόμο, Ανακριτής και Εισαγγελέας στην Καβάλα συμφώνησαν στην προφυλάκιση του 62χρονου καθηγητή που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 17χρονη μαθήτρια, ένα συμβάν που έγινε σε Λύκειο της Καβάλας. Νωρίς το πρωί της ίδια ημέρα  η 17χρονη μαθήτρια που τον καταγγέλλει εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο. Στη συνέχεια κατέθεσε στον ανακριτή όπου φέρεται να επιβεβαίωσε την μήνυση των γονέων της. Το μεσημέρι απολογήθηκε ο κατηγορούμενος και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών. Κατέθεσαν μάρτυρες που πρότεινε η υπεράσπιση, έγινε η τελική διαβούλευση Ανακριτή και Εισαγγελέα και αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ….

Την ίδια ώρα που οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε ο 62χρονος καθηγητής από την Καβάλα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη μαθήτρια που πάσχει από ελαφριά νοητική στέρηση. Η εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» έφερε στο «φως» της δημοσιότητας τα φρικιαστικά μηνύματα που έστελνε ο 62χρονος στην ανήλικη.  Τα μηνύματα αυτά επιβεβαίωσαν τις υποψίες των Αρχών. Όπως προαναφέραμε ο  καθηγητής κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από μια μαραθώνια απολογία του και οδηγήθηκε στις φυλακές των Γρεβενών. Ο 62χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για κατοχή πορνογραφικού υλικού, με τον Εισαγγελέα να λαμβάνει υπόψιν ότι το 16χρονο κορίτσι έχει διαγνωστεί με νοητική στέρηση.

Σε έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκε σε έναν φορητό υπολογιστή και σε ένα αποθηκευτικό μέσο (usb stick) υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα φωτογραφίες και βίντεο της παραπάνω ανήλικης, στα οποία απεικονίζεται γυμνή.