ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Προσφορά υγειονομικού υλικού από το ΤΕΕ στα Νοσοκομεία Καβάλας και Δράμας

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας, εκφράζει, εκ μέρους όλων των Μηχανικών του Τμήματος, θερμές ευχαριστίες στους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία, τη Διοίκηση, τους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και τους Διασώστες του ΕΚΑΒ, τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID-19.

Ως ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνδρομής στην εθνική προσπάθεια, επισκεφθήκαμε σήμερα τα Νοσοκομεία Καβάλας και Δράμας, όπου σε συνεννόηση με τους δύο Διοικητές, Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη και Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου αντίστοιχα, προσφέραμε ολόσωμες λευκές φόρμες προστασίας 3M 4540+ τύπου 5/6 και μάσκες προστασίας ΚΝ95 – FFP2.

Η μάχη απέναντι στον «αόρατο» εχθρό συνεχίζεται.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο παραμένει σε επικοινωνία με τις Διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων Καβάλας και Δράμας για να υποστηρίζει με κάθε δυνατό μέσο τη μεγάλη προσπάθεια.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της κοινωνικής αλληλεγγύης των Μηχανικών του Τμήματος διατηρούμε ενεργό τον σχετικό λογαριασμό (IBAN GR3601408000800002371000440 – Alpha Bank), μέσω του οποίου μπορούμε όλοι μας να συνεισφέρουμε στη μεγιστοποίηση της ωφέλειας.

Μένουμε ασφαλείς. Μένουμε αισιόδοξοι. Βγαίνουμε νικητές!  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *