ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Προς αναδιάρθρωση οδηγείται η ΕΠΣΚ Καβάλας

Μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με τον τρόπο τον οποίο έγινε, η ΕΠΣΚ σκέφτεται την επόμενη μέρα. Τι θα ισχύσει τη αγωνιστική περίοδο  2020-2021.

Όσο μπορεί να το προβλέψει κάποιος αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή με τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω πανδημίας. Στο μυαλό των ανθρώπων της διοργανώτριας αρχής είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών αλλά αφού πρώτα πάρει τις γνώμες των σωματείων.

Ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές με τους ανθρώπους των σωματείων και φυσικά θα συνεχισθούν μέσα στον Μάιο πριν βγουν τα οριστικά συμπεράσματα.

Οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τον Μάιο.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό που εκ των πραγμάτων θα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες λόγω της κατάστασης που προέκυψε με την πανδημία.  Δεν αποκλείουμε το παραμικρό δηλαδή να γίνουν δυο οι όμιλοι στην Α` κατηγορία. Τα πάντα πάντως θα κριθούν και από τις προθέσεις των ομάδων. Επίσης και από τι θα γίνει στη Γ` Εθνική.

Θα γίνει η αναδιάρθρωση; Σε αυτή την αναδιάρθρωση θα μείνουν τελικά και ο Κεραυνός Πέρνης με τη Δόξα Θεολόγου στη Γ` Εθνική; Επίσης και από την τελικό αριθμό των σωματείων της ΕΠΣΚ που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της σεζόν 2020-2021.

Δεν είναι γνωστό  πάντως για την αναδιάρθρωση στα τοπικά  αν πρέπει να  υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του Δ. Σ της ΕΠΣΚ.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Απομένει μια εκκρεμότητα όσον αφορά το Κύπελλο της ΕΠΣΚ. Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ, ο Κυπελλούχος θα κριθεί μετά από κλήρωση.

Στην Καβάλα θα κριθεί ανάμεσα στο Νέστο και στον Βύρωνα που είχαν προκριθεί στον τελικό. Μέσα στον Μάιο θα γίνει η κλήρωση για τον τυχερό στα γραφεία της ΕΠΣΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *