Προμήνυμα για το καλοκαίρι η αυξημένη τουριστική κίνηση τις μέρες του Πάσχα

Σε ποσοστό άνω του 95% κυμάνθηκε η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καβάλας κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Πάσχα, όπως δήλωσε ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου «Γαλαξίας» κ. Γιώργος Σκλήρης.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «το τριήμερο του Πάσχα υπήρχε αρκετά μεγάλη κίνηση, μεγάλη επισκεψιμότητα στην πόλη μας. Η πληρότητα άγγιξε τα υψηλά επίπεδα και θεωρώ ότι ήταν η αρχή μιας καλής σεζόν την οποία περιμένουμε. Βοήθησε και ο καιρός. Το κύριο ρεύμα των τουριστών ήταν Έλληνες επισκέπτες και από τα Βαλκάνια, κυρίως Βουλγαρία και Ρουμανία. Στο ξενοδοχείο μας αγγίξαμε το 100%. Ήταν από 95% και πάνω. Ήταν ένα καλό μήνυμα για το καλοκαίρι γιατί ούτως ή άλλως οι προκρατήσεις δείχνουν καλά σημάδια μέχρι στιγμής. Υπάρχει δυναμική. Βάση των προκρατήσεων, θεωρούμε ότι θα πάμε για ακόμη μία καλή σεζόν στην περιοχή μας. Τα στοιχεία δείχνουν, μέχρι στιγμής, ότι οι τάσεις θα είναι ανοδικές».

Για την προέλευση των τουριστών είπε ότι «ο βασικός όγκος των πελατών των επισκεπτών της πόλης μας είναι Έλληνες, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, δηλαδή τα βαλκανικά κράτη, η Τουρκία και θεωρώ ότι και άλλες αγορές μπορεί να ξεκινήσουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.