ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Προετοιμασία του ΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Καρδίας

Το μεσημέρι της Τρίτης επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΟΚ μετά το ρεπό της Δευτέρας, ουσιαστικά ξεκινώντας την προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με τον ΑΟ Καρδίας. Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης υπολογίζει τον Τέλλο που επιστρέφει από τιμωρία, όχι όμως και τον  Κυζιρίδη που έχει  δυο αγωνιστικές ακόμη. Το κλίμα γενικά στην ομάδα είναι καλό παρά το κακό αποτέλεσμα με τον Μακεδονικό Φούφα. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ κ. Θεόδωρος Μήτρας αναφορικά με τις εξελίξεις στην ομάδα τόνισε πως  «Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα αυτή την εποχή με αναδιαρθρώσεις στην ομάδα, όπου ουσιαστικά είχαμε να χτίσουμε μια καινούρια ομάδα από την αρχή, οπότε το θέμα των εκλογών του Ερασιτέχνη έχει πάει λίγο πιο πίσω. Είναι πάντως κάτι που θα το συζητήσουμε και σίγουρα θα ανακοινώσουμε την απόφαση μας.  Εγώ πάντα θα είμαι δίπλα στον ΑΟΚ. Βέβαια δεν  μου αρέσουν πολύ οι τίτλοι αλλά δεν πρόκειται να την αφήσω αυτή την ομάδα γιατί την αγαπάω» .  Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης των εκλογών ανέφερε ότι  «Αν είναι να πάρουν μια μικρή παράταση για το καλό του ΑΟΚ, προκειμένου να γίνουν κάποιες διεργασίες δεν  θα διαφωνούσα. Να μάθει ο κόσμος ότι θα γίνουν εκλογές, να ασχοληθεί ο κόσμος. Δεν  θέλω να γίνουν οι εκλογές σε  κλειστό κλαμπ, θέλω

Να  έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα μας ενώ όπως και να έχει οι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη».

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Σε ότι αφορά τους στόχους που χάθηκαν ανέφερε ότι  «η Διοικούσα Επιτροπή ξεκίνησε για να κάνει πρωταθλητισμό. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με  ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται για  μαθηματικά. Κάποια πράγματα δεν μας βγήκανε. Δείξαμε ότι ο ΑΟΚ είναι μεγάλη υπόθεση για μας και είναι κάτι που δεν το αφήνουμε. Δεν το διαλύσαμε και είπαμε απλά πάμε να παίξουμε. Η φανέλα της Καβάλας, είναι πολύ βαριά. Κάνανε πολύ καλή δουλειά ο κ. Διγκόζης και ο Κ. Τσαλίκης. Δεν είναι εύκολο να χτίζεις μια καινούρια ομάδα στα μέσα της περιόδου».

Ακολούθως  ανέφερε ότι  «όπως και να έχει Ο ΑΟΚ  θα παίζει πάντοτε για τη φανέλα του. Δε θα παίζει για κανένα άλλον.  Διαβάζω ανοησίες, ότι διαλέγουμε στρατόπεδα κτλ.

Όσο είμαστε εμείς δεν θα γίνει ποτέ. Θα παίζουμε πάντοτε για να νικάμε τα παιχνίδια.

Είναι πολύ εύκολο να πατάς ένα πληκτρολόγιο και να σπιλώνεις ανθρώπους και συνειδήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *