Κύριο άρθροΠολιτική

«Πρέπει ο Μέττιος να κρατήσει την συνοχή της ομάδας στην Περιφέρεια ΑΜΘ» δηλώνει ο πρώην υπουργός Γ.  Καλαντζής

Πρόβλημα διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εντοπίζει ο πρώην υπουργός κ. Καλαντζής καθώς η Διοίκηση του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου δείχνει διασπασμένη και κατά συνέπεια και η Νέα Δημοκρατία σε Περιφερειακό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καλαντζής ζητά υπάρξει άμεση παρέμβαση των οργάνων με δεδομένο το πολύ σοβαρό θέμα συνοχής της παράταξης του κ. Χρήστου Μέτιου.

Όπως τόνισε «Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει φταίνε και οι δύο. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Αυτή είναι μια βασική μου αρχή. Άρα λοιπόν από την στιγμή που υπάρχει θέμα, η ευθύνη είναι και των δύο.

Απλά επειδή πάντα ο ηγέτης, ο αρχηγός έχει ευθύνη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι άμοιροι ευθυνών, για αυτό ας ανοίξει την αγκαλιά του, ας τα βρουν και ας συνεργαστούν και αν δεν γίνει αυτό, ο καθείς ας τραβήξει το δρόμο του.

Πρέπει επομένως κάτι να γίνει και ούτε φταίει ο Μέττιος για όλα, απλά επειδή είναι τώρα ο αρχηγός, πρέπει  να τους καλέσει και να λέει ότι τους συνάντησε αλλά αυτοί ακολουθούν το δρόμο τους και ας κάνει ο καθείς τον απολογισμό του. Το θέμα πρέπει να λυθεί. Μάλιστα   με 19 ψήφους υπέρ  και 17κατά  ήταν οι ψηφοφορίες στη τελευταία συνεδρίαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  δηλαδή αν γινόταν κάτι δεν θα είχαμε αποτέλεσμα συνεδρίασης;

Είχαμε μια Περιφέρεια που κινούνταν  σωστά με Περιφερειάρχη τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη και δεν πιστεύω τώρα ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Εγώ τον στήριξα τον κ. Μέττιο και επειδή έχει όλα τα εχέγγυα να προχωρήσει το έργο του Παυλίδη ας το πράξει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *