«Πρέπει ο θεσμός της Αλφαβητοπαρέλασης να προχωρήσει πιο πέρα» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Απόστολος Μουμτσάκης

Την μεθεπόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η φετινή «Αλφαβητοπαρέλαση» καθώς λόγω του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα για το Μακεδονικό πήρε αναβολή μίας εβδομάδος. Σύμφωνα όμως με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολο Μουμτσάκη σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή την Κυριακή λόγω κακών καιρικών δεν υπάρχουν περιθώρια χρονικά να γίνει αργότερα..

Ο κ. Μουμτσάκης ανέφερε ότι «Η Αλφαβητοπαρέλαση η οποία είχε προγραμματισθεί να γίνει αυτή την Κυριακή, στις 4 Φεβρουαρίου, δόθηκε όμως μια αναβολή για την επόμενη Κυριακή, επειδή πολλοί συμμετέχοντες μας το ζήτησαν επειδή ήθελαν να πάνε στην Αθήνα για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα γίνει εκεί.

Το συζητήσαμε λοιπόν ως Οργανωτική Επιτροπή, είδαμε και με το Δήμο Καβάλας που είναι συνδιοργανωτής το όλο θέμα και μαζί αποφασίσαμε να το αναβάλουμε για την επόμενη εβδομάδα.

Άρα η προγραμματισμένη για τις 4 του μηνός εκδήλωση τελικά θα γίνει στις 11 του μηνός. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχουμε μια ελεύθερη μέρα, σε περίπτωση που θα βρέξει ή που θα έχουμε κάποιο θέμα, κάποιο πρόβλημα και δεν καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την παρέλαση μας. Και αυτό θα είναι ένα μείον».

ΘΕΜΑ

Ως γνωστό  το φετινό θέμα της Αλφαβητοπαρέλασης είναι «Όταν τα παραμύθια μιλούν». Το κάθε σχολείο θα πάρει το θέμα που έχει διαλέξει και θα ζωντανέψει το παραμύθι του. «Φέτος έχουμε πολλά περισσότερα άτομα και περισσότερα σχολεία που θα συμμετέχουν στην παρέλαση.

Το θέμα είναι να μας βοηθήσει ο καιρός και να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι.

Θέλουμε όλοι να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά. Ο θεσμός δυναμώνει και αυτό είναι πολύ καλό. Απλά από εδώ και στο εξής θα θέλαμε την πιο οργανωμένη βοήθεια και του Δήμου Καβάλας  και της Περιφέρειας έτσι ώστε να μπορέσουμε να το οργανώσουμε καλύτερα και να το μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο αφού μιλάμε για ένα θεσμό που χτίσαμε καλά μπορεί όμως να φέρει περισσότερο κόσμο επάνω στην πόλη μας» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.