ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Πρέπει να προχωρήσει εμπρός ο ΟΑΕΔ» δηλώνει ο ο Διευθυντής Καβάλας του ΟΑΕΔ  Πασχαλίδης Γιάννης

Το σχέδιο για τον επόμενο ΟΑΕΔ παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή σε συγκέντρωση ενημέρωσης των διευθυντών του. Εκεί συμμετείχε και ο Διευθυντής Καβάλας του ΟΑΕΔ κ. Πασχαλίδης Γιάννης που σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο σχεδιασμός αφορά την αναδιάταξη του Οργανισμού ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός.

 

Όπως τόνισε αρχικά «είχαμε  μία ενημέρωση για το αύριο του Οργανισμού μια και ο ΟΑΕΔ έχει βάλει επιτέλους στόχους να γίνει πιο αποτελεσματικός. Για αυτό και διευθυντικά στελέχη από την Αθήνα περνούν και ενημερώνουν στελέχη από την Περιφέρεια.

Η δική μας Περιφέρεια αν και έχει έδρα την Καβάλα, δέχθηκε ενημέρωση στην Κομοτηνή. Εκεί μάθαμε για τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τους νέους στόχους του ΟΑΕΔ και μας ζήτησαν την άποψη μας προκειμένου να δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε καλύτερα.

Μπαίνει στόχος δηλαδή για τους διευθυντές, για τους υποδιευθυντές, για τα σχολεία ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικές οι υπηρεσίες και στο τέλος όλα αυτά να συγκεντρωθούν για να μπορέσει στο τέλος να γίνει πιο αποτελεσματικός ο ίδιος ο ΟΑΕΔ.

Ήταν μια ενημερωτική αλλά και μια εποικοδομητική συνάντηση. Εμείς μιλήσαμε για αυτά που ζητάει ο κόσμος προκειμένου να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, μιλήσαμε για εξωστρέφεια μια και ο ΟΑΕΔ είναι ένα μεγάλο εργαλείο για να βοηθά τον κόσμο.

Θέλουμε νέα προγράμματα για να βοηθηθεί ο κόσμος. Η ενημέρωση θα γίνει σε όλη την Ελλάδα και τα τελικά αποτελέσματα θα βγουν με το νέο έτος».

ΑΝΟΔΟΣ

Ο ίδιος σημείωσε ότι έχουν δημιουργηθεί γραφεία ευρέσεως εργασίας, γραφεία που μάλλον εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους. «Εμείς είμαστε εντελώς αντίθετοι σε αυτό και πρέπει και εμείς να βαδίσουμε σωστά, με στόχους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο  ίδιος είδε και το κλίμα στην Κομοτηνή εν όψει της άφιξης του Ερντογάν. «Είχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, μικρά λεωφορεία με τούρκικες πινακίδες. Και τελικά δεν είχε τόσο κόσμο όσο περίμεναν. Ήρθαν 50 λεωφορεία από την Τουρκία και ελάχιστοι ήταν από την Κομοτηνή. Καλό ήταν αυτό, να πάρουν μια απάντηση σε αυτά που θέλουν να δημιουργήσουν» σχολίασε καυστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *