Πολύ καλή η επιβατική κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

Πολύ καλή επιβατική κίνηση παρουσιάζει το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας  ενόψει και των εορτών του Πάσχα, όπως το διαβεβαιώνει ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης.

Σχετικά μ’ αυτό το θέμα είπε ότι «η επιβατική κίνηση είναι πάρα πολύ καλή αυτό το διάστημα. Οι μηνιαίες κάρτες που τις έχει αγαπήσει ο κόσμος και τις έχει δει θετικά, πάνε επίσης πολύ καλά, καθώς επίσης και οι φοιτητές μας προτιμούν, οπότε η κίνηση είναι καλή αυτό το διάστημα».

Για το Πάσχα που πλησιάζει είπε ότι «θα κατέβει ο κόσμος στην αγορά εκείνες τις μέρες, αλλά δεν μπορώ να προεξοφλήσω από τώρα τι θα γίνει. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να βάλουμε, αν χρειαστεί, περισσότερα λεωφορεία σε κάποιες γραμμές, καθώς επίσης και τις μέρες που θα είναι η περιφορά της εικόνας, τη Μεγάλη Παρασκευή κλπ. Θα τα δούμε όλα αυτά και θα εξυπηρετήσουμε το κοινό της Καβάλας».

ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ

Για το Σταθμαρχείο δήλωσε ότι «έχουμε καταθέσει το φάκελο στην Πολεοδομία. Πιστεύω ότι είμαστε κι εδώ σε καλό δρόμο. Θα ξεκινήσει το αμαξοστάσιό μας, οπότε σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε τα δικά μας κτήρια με τα οποία θα μπορεί να αυτοεξυπηρετείται το αστικό ΚΤΕΛ της Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.