Πολλοί οι Τουρίστες στην Θάσο, λίγα αυτά που ξοδεύουν όπως δηλώνει ο πρόεδρος του  Σωματείου Καφεζυθοπωλών  Παναγιώτης Βασιλούδης

Κοσμοπλημμύρα παρατηρείται στην Θάσο από τους τουρίστες πλην όμως η κατανάλωση στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι περιορισμένη όπως δηλώνει ο πρόεδρος του  Σωματείου Καφεζυθοπωλών κ. Παναγιώτης Βασιλούδης.  Την ίδια ώρα που οι έλεγχοι από τις διάφορες υπηρεσίες έχουν ενταθεί με παράλληλη επιβολή προστίμων.

Αναλυτικότερα ο κ. Βασιλούδης ανέφερε ότι πράγματι όλα τα τουριστικά καταλύματα στην Θάσο είναι γεμάτα από τουρίστες ενώ για τους ξένους η διαμονή είναι πιο φτηνή  από ότι για τους Έλληνες. Πλην όμως όπως επανέλαβε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί είναι άδεια από κόσμο, εκτός από τα καταστήματα σίτισης που κάπως κινούνται…  «Στα καφέ και στα μπαρ η κατάσταση είναι πολύ άσχημη όταν οι έλεγχοι που γίνονται από τις διάφορες υπηρεσίες είναι καθημερινοί και εξοντωτικοί με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του κλάδου πρόβλημα επιβίωσης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΣΤΡΕΒΛΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πρόσθεσε δε πως υπάρχει μία στρεβλή εικόνα για την Θάσο ότι όλες οι επιχειρήσεις δουλεύουν λόγω των τουριστών αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει..  «Όταν μάλιστα οι μέρες που έμειναν για το υπόλοιπο του καλοκαιριού είναι μετά βίας ένας μήνας» όπως σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλούδη δεν υπάρχουν χρήματα με την έννοια ότι οι τουρίστες περιορίζονται στα ξενοδοχεία και οι τουρίστες ξοδεύουν τα ελάχιστα. Σε ότι αφορά τους Τούρκους τουρίστες ανέφερε ότι μέχρις στιγμής δεν είδαν κάποια διαφορά , αν και είναι νωρίς για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα. Τέλος επανέλαβε ότι οι έλεγχοι από τις διάφορες υπηρεσίες συνεχίζονται στην Θάσο καθώς είναι εύκολος στόχος  για τις διάφορες υπηρεσίες.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση