«Πολλές από τις διοργανώσεις που γίνονται έχουν ως στόχο να δώσουν χαρά στους καβαλιώτες»,  δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου

To Kavala City Night Run άφησε ιστορία καθώς ήταν η καλύτερη μέχρι σήμερα διοργάνωση.

Δηλώσεις  έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φιλόσογλου. 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού αρχικά ανέφερε ότι «Η προετοιμασία διαρκεί όλο τον χρόνο και είμαστε μια πόλη που έχει το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα να γνωριζόμαστε όλοι με όλους. Και αυτό που ακουγόταν ήταν ότι πολλοί ετοιμαζόταν για να τρέξουν. Άρα ήταν κάτι αναμενόμενο κατά την προσωπική μου άποψη και προσωπικά περίμενα ότι θα ξεπεράσουμε τους 1200 και φτάσαμε στους 1300 συμμετέχοντες αθλητές για αυτό και δεν πήραν όλοι μετάλλια και μπλουζάκια, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Εκτιμώ ότι σταδιακά και εφόσον στηριχθεί με την ίδια θέρμη και αγάπη από όλους θα ξεπεράσει τα νούμερα αυτός ο αγώνας. Θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Βλέποντας ηλικίες, τόπο προέλευσης, εκτιμώ ότι πρέπει  η εν λόγω διοργάνωση να απευθύνεται σε εμάς τους ίδιους τους καβαλιώτες, γιατί πρέπει και εμείς να αθλούμαστε και να διασκεδάζουμε. Αυτά είναι τα δύο βασικά μηνύματα. Ο κόσμος θέλει να ξεφύγει ενώ στα 4 χρόνια της διεξαγωγής όλο και περισσότεροι θέλουν πια να ασκούνται» σημείωσε.

Ο κ. Φιλόσογλου εκτιμά ότι το καλύτερο είναι οι καβαλιώτες να αθληθούν και δη σταδιακά για να μπορέσουν να κάνουν 5 ή 10 χιλιόμετρα.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

«Δεν θα κουραστεί ο πολίτης που θα τρέχει σταδιακά. Η συμμετοχή είναι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας. Δεν είναι το αποτέλεσμα και το μετάλλιο. Το παν είναι η συμμετοχή . Θα δούμε τι άλλο βέβαια μπορούμε να προσθέσουμε, όπως μια διαδρομή των 1500 μέτρων για τα παιδιά. Αλλά 10 χιλιόμετρα τα έτρεξαν έτσι και αλλιώς απλά θα θέλαμε και κάτι παραπάνω.

Μιλάμε για ωραίες εικόνες και αν αναλογισθεί κανείς ότι τα χρήματα που δαπανώνται είναι σε λογικά πλαίσια και πέφτουν στην καβαλιώτικη αγορά δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε το αν και κατά πόσο ο Δήμος Καβάλας δαπανά για τον εν λόγω αγώνα.

Πολλές από τις διοργανώσεις που γίνονται έχουν ως στόχο να δώσουν χαρά στους καβαλιώτες. Και αυτό που θέλουμε είναι να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτό τον στόχο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΡΑΣΕΙΣ

Στο ερώτημα αν έγιναν τελικά μόνο εκδηλώσεις απο πλευράς του Δήμου Καβάλας και όχι έργα,  ο ίδιος τονίζει ότι θα «μιλήσουμε με στοιχεία προεκλογικά όμως. Θα πούμε τι χρήματα δαπανήθηκαν, θα δούμε αν αυτές ήταν εκδηλώσεις που έγιναν για να στηριχθούν αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και εκεί θα δούμε ωραία πράγματα,.

Δεν φοβάμαι την συζήτηση και την σύγκριση και είμαι βέβαιος ότι κάποιες από τις εκδηλώσεις που γίνονται δεν είναι πετυχημένες και δεν πρέπει λογικά να επαναληφθούν. Η διοίκηση αυτό θα το δει και καλό είναι να προσέξουμε με ποιες θα συνεχίσουμε.

Ο συντονισμός βέβαια των εκδηλώσεων είναι μεγάλη υπόθεση.

Το θέμα είναι ότι έγιναν δύο ωραίες εκδηλώσεις και το θέμα είναι ότι καλό θα ήταν να σπάσουν και να γίνονται σε διαφορετικές ημέρες ωραίες εκδηλώσεις» σχολίασε.

 

Αναφορικά με την συνεργασία της αντιπολίτευσης που φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος σχολιάζει ότι   «Κατά την άποψη μου προεκλογική είναι η περίοδος από την επόμενη ημέρα των εκλογών και τελειώνει στο τέλος των 5 ετών. Άρα εγώ δεν θέλω να γίνει καμία διάκριση. Ο κόσμος θα κρίνει. Ας δούμε ποιοι θα κατεβούν στις εκλογές, ποιοι είναι υποψήφιοι και το γεγονός της δεύτερης Κυριακής θα το δούμε μια και αυτό που προέχει είναι να δούμε ποιοι θα εκλεγούν από τις παρατάξεις,. Για να δούμε πόσους  συμβούλους θα έχει εκλέξει από την πρώτη Κυριακή η εν ενεργεία Δήμαρχος και πόσο εύκολο θα είναι να κάνουν άλλοι συνεργασίες. Καλό είναι να υπάρξει υπομονή, η κ. Τσανάκα δεν μπορεί να κατηγορηθεί για μη συνεργασία όχι μόνο προεκλογικά αλλά και καθ` όλη τη διάρκεια της θητείας της. Ας δούμε τα ψηφοδέλτια, ας δούμε ποιοι θα κατέβουν υποψήφιοι και τότε θα εκτιμήσουμε.

Όσο για την στήριξη της δημάρχου κ. Τσανάκα από τη ΝΔ αυτή ήταν μια εξέλιξη λογική. Από την προηγούμενη φορά άλλωστε η Δήμαρχος είχε την στήριξη της ΝΔ και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κόμματος στο οποίο έτσι και αλλιώς ανήκει. Θα δούμε το αύριο μια και η κ. Τσανάκα έχει δηλώσει ότι δέχεται όλους τους πολιτικούς χώρους. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει στο συνδυασμό της ανθρώπους από πολλούς πολιτικούς χώρους. Έχουμε δεχθεί τους πάντες, έχουμε δεχθεί κόσμο από παντού και μάλιστα τώρα φτάσαμε και στο άλλο άκρο να μας κατηγορούν για συνεργασία με το ΚΚΕ για παράδειγμα. Θα απευθυνθεί και πάλι σε όλους τους καβαλιώτες αναζητώντας το καλύτερο δυνατό».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.