Πολλά τα  προβλήματα του έργου της Ραψάνης…

Ένα σιδερένιο πλέγμα ξεβράστηκε στην παραλία της Ραψάνης που αποτελεί μέρος του έργου που έγινε με τους τεχνητούς υφάλους και τους δύο φάρους. Η αντιδήμαρχος Τεχνικών κ. Ευαγγελία Δρακονάκη έκανε σχετικές δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «αυτό το πλέγμα είναι ένα κομμάτι του έργου. Είναι ένα πλέγμα το οποίο περιδένει στην ουσία τις πέτρες οι οποίες εκ του έργου έπρεπε να τοποθετηθούν εκεί, τα λεγόμενα μπλόκια όπως λέμε εμείς οι μηχανικοί. Από τη στιγμή που η άμμος έρχεται και φεύγει με τα νερά, αυτήν τη στιγμή διαφάνηκαν τα πλέγματα αυτά. Είναι εκεί από το πρωί (σ.σ. χθες) η υπηρεσία. Τα είδαμε, τα φωτογραφίσαμε για να δούμε ακριβώς στο γραφείο, μαζί με τους συναδέλφους μηχανικούς, πώς θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Διότι αν τα κόψουμε θα έχουμε, στην ουσία, διασπορά της πέτρας που είναι δεμένη μ’ αυτά και πρέπει να δούμε αν αυτό έχει κάποιες περαιτέρω επιπτώσεις. Αλλιώς πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να καλυφθούν έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους λουόμενους.

Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

Το έργο υποτίθεται ότι έγινε για να μην φεύγει η άμμος από την παραλία και πάνω σ’ αυτό η κα Δρακονάκη είπε ότι «έγινε για αυτό τον σκοπό να διατηρηθεί η άμμος στην παραλία, αλλά η δύναμη, μάλλον, της φύσης έχει άλλη άποψη και τα αποτελέσματα είναι αυτά τα οποία βλέπουμε. Από ‘κει και πέρα θα το δούμε λίγο με τους συναδέλφους για να δούμε τι θα κάνουμε, να διασφαλίσουμε πάνω απ’ όλα, να έχουμε μία ασφαλή παραμονή των λουομένων εκεί και να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Κλείνοντας, είπε για το πλέγμα ότι «βρίσκεται στο σημείο από το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ και δεξιά. Είναι ένα μήκος περίπου 20 μέτρων, δεν είναι και λίγο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.