Πιθανός επενδυτής για τον ΑΟΚ από την Αθήνα…

Εξελίξεις αναμένονται στα διοικητικά του ΑΟΚ, ακόμη και σήμερα,  καθώς  φαίνεται ότι  προχωράει η συμφωνία με τον επενδυτή από την Αθήνα ενώ και στην Καβάλα έχουν βρεθεί τα άτομα που θα βοηθήσουν στο οικονομικό κομμάτι προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί με διαφορετική δυναμική τη σεζόν 2018-2019.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ και την ισχυρή διοίκηση. Αν όλα εξελιχθούν θετικά  ο ΑΟΚ θα πραγματοποιήσει 4-5 μεταγραφές έτοιμων ποδοσφαιριστών ενώ θα διατηρήσει τη βάση που έχει από τη σεζόν που έφυγε. Μια βάση που άφησε υποσχέσεις και έχει σαν κύριο στοιχείο το ταλέντο των ποδοσφαιριστών συν ότι πήραν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ

Είναι νωρίς για προβλέψεις, αλλά  στο αγωνιστικό μέρος όμως οι περισσότεροι παίκτες από το ρόστερ της σεζόν 2017-2018 θα συνεχίσουν με την ομάδα.   Μάλλον δεν θα είναι παρόντες στο νέο ξεκίνημα ο Ξόμπλιος και ο Πάλλας που δε συμμετείχαν και στα τελευταία ματς του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα ο ΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Αλιατίδη, τον Παπαστεριανό αλλά φυσικά και τον Ψάλτη που εκτιμήθηκε η αθόρυβη προσφορά του στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στις 1 Απριλίου.  Δεν αποκλείεται  να υπάρξουν προτάσεις από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και δεύτερο στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής, Νίκο Βαλαβανόπουλο.

Βέβαια  το κυριότερο είναι να υπάρξουν   θετικές εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο αφού είναι φανερό ότι ο Ερασιτέχνης δε μπορεί να σηκώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύριο βάρος στα οικονομικά του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.