ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, σε δημοσιογράφους στην Αθήνα, το φεστιβάλ Cosmopolis

Το φεστιβάλ Cosmopolis και το πρόγραμμα του παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στους δημοσιογράφους της Αθήνας σε ειδική εκδήλωση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημωφέλεια» κ. Τάκη Αγγελίδη έγινε μία πολύ καλή προβολή της Καβάλας.

Νωρίτερα το πρωί δήλωσε ότι «έχουμε μία εκδήλωση στην Αθήνα με τον δήμαρχο, τον γενικό διευθυντή του Cosmopolis κι εμένα, που θα κάνουμε μια παρουσίαση σε δημοσιογράφους του πολιτιστικού και του τουριστικού ρεπορτάζ. Θα γίνει και η παρουσίαση του φεστιβάλ αλλά η όλη εκδήλωση έχει γενικότερο τουριστικό χαρακτήρα. Θα προβάλλουμε την πόλη μας, τον πολιτισμό της, που εμείς ως νέα διοίκηση θεωρούμε ότι αναφέρεται στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι κι έχει σχέση με την ανάπτυξη και τον τουρισμό. Θα είναι μία μεγάλη εκδήλωση με πολλούς δημοσιογράφους. Θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε τα ελκυστικά σημεία της πόλης, τις ομορφιές της, τον πολιτισμό της και παράλληλα με το φεστιβάλ Cosmopolis και το φεστιβάλ Φιλίππων. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε ότι η Καβάλα είναι ασφαλής κι ελκυστικός προορισμός για όλους τους Έλληνες».

Συνέχισε λέγοντας ότι «διανύουμε μια περίεργη κατάσταση και ο εγχώριος τουρισμός μας ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα γίνει μια πολύ καλή διαφήμιση της πόλης μας, είναι κάτι που θα ωφελήσει, το ενδεχόμενο να έχουμε μία αύξηση τουριστών από την Ελλάδα».

ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Για τη Δημωφέλεια είπε ότι «συνεχίζει, με τα προβλήματά της με τα καλά και τα άσχημά της. Με μία κακή αντιπολίτευση, τουλάχιστον από πλευράς κάποιων, με την έννοια ότι είναι στείρα. Ο καθένας κάνει αυτό το οποίο κρίνει. Όλοι κρινόμαστε και θα πορευτούμε λίγο καλύτερα με περισσότερη συνεννόηση πια. Θεωρώ ότι η αντιπολίτευση είναι πάρα πολύ χρήσιμη σε οποιαδήποτε διοίκηση, απλά να μην γίνεται μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Αυτό που διακρίνω είναι ότι από κάποιους –και αναφέρομαι συγκεκριμένα- δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεργασίας. Απλώς να ακυρώνει ή να προσπαθεί να διαβάλλει οποιαδήποτε προσπάθεια θέλει να κάνει μια διοίκηση. Είμαι ανοιχτός σε συνεργασία με όλους, διότι πιστεύω ότι κανείς μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *