Κύριο άρθροΠολιτική

Παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ στις 28 Ιανουαρίου

Στις 28 Ιανουαρίου θα κόψει την πίτα της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το όλο γεγονός, δηλαδή ότι ο κ. Αυγενάκης θα τιμήσει την εκδήλωσή τους.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Δράκος σημείωσε πως «έχουμε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 28 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Lucy. Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης. Την προηγούμενη μέρα, κατά 99%,  στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου ή στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» θα γίνει ακόμα μια εκδήλωση με ένα σύλλογο αντικαρκινικό από την Αθήνα, πανελλήνιας εμβέλειας και θα πραγματοποιήσουμε 50 μαστογραφίες την ημέρα εκείνη. Ανακοίνωση θα βγει στον τύπο έγκαιρα, λεπτομέρειες για αυτήν την εκδήλωση δεν μπορώ να πω».

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΚΟΠΙΩΝ

Κληθείς να σχολιάσει σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων, ο κ. Δράκος τόνισε πως «πέραν αυτών που λέει η ΝΔ θα πω και την προσωπική μου άποψη. Η προσωπική μου γνώμη είναι της γραμμής του 1992 και ούτε πιθαμή παραδίπλα, παρακάτω, δεξιά ή αριστερά. Δηλαδή κανένας όρος Μακεδονία και πουθενά. Τώρα ως κόμμα της ΝΔ ο πρόεδρός μας έκανε ξεκάθαρη τη θέση του θέτοντας τρεις βασικές προϋποθέσεις. Μια κοινή πρόταση της κυβέρνησης, γιατί η κυβέρνηση απαρτίζεται από δύο πολιτικά κόμματα, να πει ποια είναι η πρόταση κι από κει και πέρα θα το συζητήσουμε. Δεύτερον να φύγουν όλοι οι αλυτρωτικοί χαρακτηρισμοί που έχουν στο μυαλό τους οι Σκοπιανοί και τρίτον ο όρος που θα χρησιμοποιηθεί να προκριθεί να είναι ένας σε όλα τα επίπεδα είτε μέσα στα Σκόπια είτε έξω από τα Σκόπια. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη θέση της ΝΔ. Έχω να πω ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και αυτήν τη στιγμή εξυπηρετεί ακριβώς αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ. Ούτως ή άλλως οι ΗΠΑ όλα τα δύσκολα πράγματα από το 1981 και μετά το περνούσαν με  διαφορετικές κυβερνήσεις από αυτές της ΝΔ. Ας αναλογιστούμε τις βάσεις και πολλά πράγματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *