Παρασκευή και Σάββατο η 3η Θρακομακεδονική Synergia στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Νέα Καρβάλη

Η 3η Θρακομακεδονική Synergia, μια έκθεση ενδοπεριφερειακής προώθησης τοπικών προϊόντων του διατροφικού τομέα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε για την έκθεση ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι συμμετοχές στα περίπτερα του εκθεσιακού, φτάνουν τις 102, ενώ δυο ημέρες πριν την έναρξη της συνεχίζουν να στέλνονται αιτήσεις συμμετοχής, ώστε να καλυφθούν και οι 110 θέσεις.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλης Κόκκαλης, στις 8 το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι πύλες της 3ης Synergia θα είναι ανοιχτές από τις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Το Σάββατο οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ, ενώ λεωφορεία του Υπεραστικού  Κ.Τ.Ε.Λ. θα αναχωρούν κάθε μια ώρα από το δημοτικό κήπο, με προορισμό το «Απόστολος Μαρδύρης».

Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και δυο ημερίδες, η μία σε σχέση με τα τοπικά προϊόντα και η δεύτερη για την παρασκευή τροφίμων από τοπικά προϊόντα.

Η 3η Synergia, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της περιφέρειας και με τη συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση