Παραμένουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι απολυμένοι της ΒΦΛ, πιθανές κινητοποιήσεις

Κουρασμένοι από το γεγονός ότι δεν γίνεται τίποτα στο θέμα της επιστροφής τους στο εργοστάσιο της ΒΦΛ δηλώνει ότι είναι οι απολυμένοι, ο πρόεδρος του Σωματείου τους κ. Βογιατζίδης.  Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν πλέον να προχωρήσουν ακόμη και σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Στις δηλώσεις του ο κ. Βογιατζίδης σημείωσε πως «έχουμε βαρεθεί να πηγαίνουμε σε συσκέψεις επί συσκέψεων και να μην προχωράει τίποτα επί της ουσίας. Το θέμα είναι ότι όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα, μέχρις στιγμής αποτελέσματα δεν βλέπουμε. Θα είναι τραγικό μια κυβέρνηση της Αριστεράς να συγκαλύπτει τέτοιες παρανομίες του κ. Λαυρεντιάδη και να μην παρεμβαίνει άμεσα ώστε να σταματήσει η παρανομία που έχει επιβληθεί με τον πιο άσχημο τρόπο εδώ στην περιοχή μας. Αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος χρωστάει 240 εκατομμύρια ευρώ, που έχει πάρει δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, που έχει οδηγήσει με παράνομο τρόπο να μηνύει οικογενειάρχες, 180 οικογένειες προκειμένου να βγούμε από το χώρο εργασίας μας χωρίς να λάβουμε αποζημιώσεις, χωρίς να μπορούμε να βγούμε στο επίδομα ανεργίας και να έχουμε μια κυβέρνηση παρατηρητή των εξελίξεων. Είναι τραγικό για την κυβέρνηση κι όχι μόνο αυτό. Πρωτοκλασάτα στελέχη της έχουν βγει κι έχουν κάνει δηλώσεις και έχουν ταχθεί κατά αυτών των παρανομιών, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι απτό, σε κάτι που να έχει αποτέλεσμα».

ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΑΓΩΝΑ

Συμπλήρωσε πως «εμείς είμαστε σε έναν δρόμο αγώνα όλο αυτό το διάστημα, θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά προκειμένου να βρεθεί λύση οριστική και να επανέλθουμε στις θέσεις εργασίας εκεί απ΄ όπου παρανόμως έχουμε εκδιωχθεί. Θα συνεδριάσουμε και θα αποφασίσουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας, αλλά η ανοχή μας απέναντι σε αυτή τη στάση αναβλητικότητας την οποία δείχνει η κυβέρνηση έχει σταματήσει».

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΡΒΑΛΗΣ

Ερωτηθείς τι γίνεται με τη νέα εταιρία Λιπάσματα Καρβάλης ΑΕ, σημείωσε πως «είναι ένα άλλο τρικ του κ. Λαυρεντιάδη προκειμένου να γλιτώσει τα χρέη, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του ανενόχλητος. Όμως εμείς αυτό το πράγμα δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί. Είναι ένα ακόμα βήμα διάλυσης του εργοστασίου, είναι ένα ακόμα βήμα τεμαχισμού των εταιριών. Είναι αδύνατον την ώρα που υπάρχει από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος απαγόρευση πώλησης περιουσιακών στοιχείων της ΕΛΦΕ να στήνονται στην πλάτη της μαγαζιά και παραμάγαζα. Οι εταιρίες φυτρώνονται μέσα σαν τα μανιτάρια και μάλιστα με τις ευλογίες του κ. Μαρκόπουλου που παρανόμως έχει δώσει κι έχουν υπογράψει τις άδειες και για αυτό έχουμε κάνει την ανάλογη προσφυγή και περιμένουμε το αποτέλεσμα της προσφυγής μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση