ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Παράταση 2 μηνών σε ένα σημαντικό πρόγραμμα, το ΣΤΗΡΙΖΩ» επιβεβαιώνει και η Νίκη Ανέστη από τον Σύλλογο ΠΝΟΗ

Παράταση 2 μηνών δόθηκε για το πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η Γ.Γ. του Συλλόγου ΠΝΟΗ κ. Νίκη Ανέστη.  Ένα πρόγραμμα πολύ σημαντικό καθώς απασχόλησε πολλά άτομα αλλά και βοήθησε πολλές οικογένειες στο όριο της φτώχειας.

Όπως τόνισε αρχικά η κ. Ανέστη, «Ανακοινώθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η απόφαση ότι δίδεται παράταση στις δομές αντιμετώπισης της φτώχιας και αυτό έγινε όπως και τις άλλες φορές. Δηλαδή την προτελευταία ημέρα είχαμε στα χέρια μας την παράταση.

Εμείς θα περιμένουμε να δούμε την επίσημη απόφαση στο γραφείο της ΠΝΟΗΣ, που  άμεσα θα έρθει όπως άλλωστε γίνεται μέχρι τώρα. Εμείς εφόσον μας έρθει η απόφαση και επίσημα θα κρατήσουμε τις δομές ανοικτές άλλους δύο μήνες αφού είμαστε ο επικεφαλής εταίρος η ΠΝΟΗ δηλαδή, ο Δήμος, η Ένωση Καταναλωτών, ο Φαρμακευτικός και Ιατρικός Σύλλογος και φυσικά η Ιερά Μητρόπολης και 31 Οκτωβρίου νομίζω ότι θα είναι ο οριστικός κύκλος κλεισίματος του προγράμματος αυτού».

ΧΡΗΣΙΜΟ

Η κ.  Ανέστη έκανε αναφορά και στα οφέλη του προγράμματος τονίζοντας ότι  «Και όλα αυτά για ένα πρόγραμμα που υποστήριξε και υποστηρίζει 700-800 οικογένειες, κάτι πολύ σοβαρό για τα σημερινά δεδομένα. Αν και τώρα με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ αλλά και με τις κάρτες αλληλεγγύης που είχαν βγει και με το πρόγραμμα εισοδήματος αλληλεγγύης για  κάποιους τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Αλλά όπως και να έχει κάθε πρόγραμμα που υπάρχει είναι καλό  και βοηθά περισσότερο κόσμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *