Παράταση του προγράμματος κατά της φτώχειας ΣΤΗΡΙΖΩ, όπως το επιβεβαιώνει η Ιώ Χατζηβαρίτη

Παράταση του προγράμματος κατά της φτώχειας ΣΤΗΡΙΖΩ για 2μήνες  για τον Σύλλογο ΠΝΟΗ για την Οικογένεια Καβάλας   όπως επιβεβαιώνει η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χατζηβαρήτη.

Όπως τόνισε αρχικά «Έχουμε μια παράταση μέχρι το τέλος του έτους, για όλες τις δομές, παντοπωλεία, φαρμακεία κλπ με τους ίδιους όρους πάντοτε που συνεργαστήκαμε τα τρία αυτά χρόνια. Αναμένεται η επίσημη πλην της προφορικής έγκρισης του κράτους και ελπίζουμε σύντομα να είμαστε έτοιμοι γραφειοκρατικά. Η ομαλή πληρωμή όλων των δομών έχει μια μεγάλη διαδικασία και όσο πιο γρήγορα ετοιμασθούμε τόσο πιο γρήγορα πληρώνουμε μισθούς, προμηθευτές.

Και επειδή η μισθοδοσία μας είναι 625 ευρώ συν την ασφάλιση καταλαβαίνει κανείς ότι η μισθοδοσία σε εμάς είναι πολύ καλή, πρόγραμμα δηλαδή με αξιοπρεπή μισθοδοσία για τους εργαζόμενους».

ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόσθεσε δε πως «Να πούμε βέβαια ότι πρόκειται για ένα δύσκολο πρόγραμμα μια και όλες οι κοινωνικές δομές και όλα τα προγράμματα που έχουν σχέση με τον άνθρωπο στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε, πρέπει να γίνονται με εθελοντισμό.

Και από την αρχή είπαμε ότι πρέπει να υπάρχει κωδικός ώστε μια μικρή έστω χρηματοδότηση να μην μείνουν ποτέ άδεια τα ράφια μας. Βέβαια βοήθησε πολλές φορές η τοπική αυτοδιοίκηση και ο Δήμος μας έχει κάνει το παν ώστε με ενισχύσεις και χορηγίες να έχουμε γεμάτα ράφια και δη Χριστούγεννα και Πάσχα.

Και η Περιφέρεια χορηγεί τρόφιμα σε όλες τις μεγάλες περιφέρειες της ΑΜΘ. Κλιμάκιο της Περιφέρειας έφερε τρόφιμα, 700 κοτόπουλα, 700 κομμάτι τυρί, γραβιέρα, αρκετής αξίας τρόφιμα και αυτό θα βοηθήσει μέχρι τα Χριστούγεννα που θα έχουμε τις κανονικές προμήθειες.

Τουλάχιστον οι ευπαθείς ομάδες θα έχουν την στήριξη μας. Εμείς είμαστε επικεφαλείς εταίροι στο ΣΤΗΡΙΖΩ ωστόσο η ΠΝΟΗ εδώ και 16 χρόνια και δη τελευταία τροφοδοτεί 100 οικογένειες με καλά αγαθά και στηρίζει οικογένειες με ενισχυτική διδασκαλία, με ψυχολογική υποστήριξη και με συνεργασία με Γιατρούς του Κόσμου, το Βία ΣΤΟΠ, την Φιλόπτωχο και τον Άγιο Νέστωρα. Ό,τι λείπει από εμάς μπορούμε να το βρούμε αλλού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση