Πανηγυρικά επανεξελέγη στο νέο Δ.Σ. ο απελθών πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας  Νίκος Τσουμπάκης στις εκλογές της Κυριακής

Πανηγυρικά επανεξελέγη στο νέο Δ.Σ. ο απελθών πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας κ. Νίκος Τσουμπάκης στις εκλογές της Κυριακής όπου ψήφισαν 90 μέλη του συλλόγου, ένας αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Δ.Σ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσουμπάκης σημείωσε πως «την Κυριακή είχαμε εκλογές, μια δύσκολη μέρα γιατί εκτός από τις εκλογές της Θρακικής Εστίας υπήρχαν πολλές πίτες, υπήρχε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και οπωσδήποτε υπήρχε και αφαίμαξη μελών μας σε αυτές τις εκδηλώσεις. Τέλος πάντων το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, θετικό, 90 και πλέον άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, ψηφίσανε, εκλέξανε το Δ.Σ. το καινούριο το οποίο θα είναι για την επόμενη τριετία 2018 – 2021. Οπωσδήποτε μέσα από τους στόχους που βάλαμε και τις προτεραιότητες πιστεύουμε ότι το καινούριο Δ.Σ. θα σταθεί στο ύψος του για να υλοποιήσει όλα αυτά που είπαμε στη συνέλευσή μας. Είμαστε ένας σύλλογος ο οποίος κοντεύει τα 50 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς δράσης χωρίς καμία διακοπή. Και βεβαίως με άλλους συλλόγους αυτοί που ήμασταν πριν το 1985 πέρα από τη Θασιακή Ένωση, το Λύκειο Ελληνίδων και η Λέσχη Ποντίων οι σύλλογοι αυτοί οι τρεις τέσσερις ήταν οι στυλοβάτες της πολιτιστικής δραστηριότητας της πόλης μας.

Θα συγκροτηθεί σε Σώμα το καινούριο Δ.Σ., ακόμα δεν έγινε το κάλεσμα, μέσα σε μια εβδομάδα πιστεύω ότι θα συγκροτηθούμε σε Σώμα γιατί έχουμε πάρα πολύ δουλειά να υλοποιήσουμε. Και λόγω της Καθαράς Δευτέρας και λόγω του Πάσχα όλα αυτά είναι σε κοντινές ημερομηνίες, πρέπει να προγραμματίσουμε κάποια πράγματα και βεβαίως να δούμε κάποιες μεγάλες εκδηλώσεις που θα αποφασίσουμε για μετά το Πάσχα και για όλη τη χρονιά. Αυτά που είπαμε δηλαδή μέσα στον προγραμματισμό δράσεων που κάναμε στον απολογισμό μας και στον προγραμματισμό μας στη Γενική Συνέλευση».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ερωτηθείς σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας με άλλους συλλόγους για τη διοργάνωση εκδηλώσεων ο κ. Τσουμπάκης ανέφερε πως «σαφώς θα έχουμε συνεργασία και με τους άλλους συλλόγους. Ήδη υπάρχει μια κουβέντα που έχει γίνει, βέβαια όχι σε επίσημο επίπεδο, σε ανεπίσημο. Περιμένουμε και τις εκλογές του Λυκείου Ελληνίδων τον άλλο μήνα και οπωσδήποτε αυτοί οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι θα υλοποιήσουν μια μεγάλη κεντρική εκδήλωση όπου θα αποφασίσουμε και το θέμα και τον τίτλο της εκδήλωσης. Και για την πόλη είναι καλό να γίνονται αυτές οι συνεργασίες, αλλά οπωσδήποτε και για τους συλλόγους, γιατί μέσα από αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάνε όλοι οι σύλλογοι ο πολυτεμαχισμός των εκδηλώσεων, ο πολυκερματισμός μάλλον και το σκόρπισμα χρημάτων νομίζω ότι είναι ότι αρνητικό μπορούσε να γίνει. Νομίζω κάποιες εκδηλώσεις οι οποίες έχουν έναν κοινό στόχο, μια έννοια κοινή, μπορούν να γίνουν από δύο και από τρεις συλλόγους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.