Πανέτοιμο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας να εξυπηρετήσει την αυξημένη επιβατική κίνηση της εορταστικής περιόδου

Αυξημένη αναμένεται να είναι η επιβατική κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Τσεντεμεΐδης δήλωσε ότι βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και αν χρειαστεί θα εκτελεστούν και έκτακτα δρομολόγια. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε ανάλογα με την επιβατική κίνηση και τη ζήτηση. Φυσικά την επόμενη βδομάδα θα κινηθεί λίγο το Υπεραστικό  ΚΤΕΛ, για τις μετακινήσεις κι επιστροφές περισσότερο των φοιτητών. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο όσο μπορούμε περισσότερο όπως το κάνουμε και κάθε χρόνο. Τα λεωφορεία είναι πάρα πολλά, έχουμε ήδη ετοιμαστεί για την εορταστική περίοδο για να πάμε σε όλους τους προορισμούς εκεί που υπάρχει περισσότερη ζήτηση. Πιστεύω ότι περισσότερο θα δουλέψει η γραμμή για την  Θεσσαλονίκη και την Αθήνα την περίοδο των εορτών. Σε ότι αφορά τα τοπικά δρομολόγια Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη, Δράμα είναι σε πολύ καλό επίπεδο η κίνηση αυτή τη στιγμή, κι έτσι εξυπηρετείται όσο καλύτερα γίνεται ο κόσμος. Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα ΚΤΕΛ της Ελλάδας».

ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Για τα δρομολόγια προς την Αθήνα σημείωσε πως «γίνονται κανονικότατα τα δρομολόγια, αν υπάρχει ζήτηση για δεύτερο και τρίτο είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

ΚΑΥΣΙΜΑ

Για τα καύσιμα σημείωσε πως «έχω πει κι άλλες φορές ότι εμείς θέλουμε χαμηλό πετρέλαιο και χαμηλό εισιτήριο. Η προσωπική μας άποψη είναι πως τα εισιτήρια είναι αυξημένα αλλά και το πετρέλαιο είναι σε πολύ υψηλή τιμή. Η προσωπική μας άποψη και των μετόχων σε συζητήσεις που γίνονται είναι πως εμείς θέλουμε χαμηλό κόστος πετρελαίου με χαμηλό κόστος εισιτηρίου. Αυτή είναι η αρχή μας και πάντα με τις ανατιμήσεις να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είναι στο χέρι μας αλλά γίνονται από το υπουργείο. Υπάρχουν έγγραφα προς το υπουργείο από την Ομοσπονδία μας, αλλά όπως είναι γνωστό το ελληνικό κράτος δεν ανταποκρίνεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.