ΑθλητικάΚύριο άρθρο

«Παλεύουμε για το καλύτερο, μέλημα μας και το Ενωσιακό γήπεδο» τονίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας  Μιχάλης Παπαδόπουλος

Απελπιστική χαρακτήρισε την κατάσταση στο Ενωσιακό Γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος που αναμένει την παρέμβαση του Δήμου Παγγαίου.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στις ημέρες που είναι διοίκηση στην ΕΠΣΚ τονίζοντας ότι «Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 μήνες από τότε που αναλάβαμε και τα πρωταθλήματα κυλούν στην 7η – 8η αγωνιστική της. Από εκεί και πέρα η ΕΠΣΚ προσπαθεί να παίρνει τις αποφάσεις που πρέπει.

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι αγώνες των ομάδων, οι αγώνες των μικρών ομάδων ενώ διοργανώνουμε και τουρνουά μικρών ηλικιών. Ετοιμάζουμε παράλληλα το σεμινάριο προπονητών που θα γίνει στην Καβάλα τον Δεκέμβριο και παράλληλα έχουμε ανακοίνωση στην σχολή διαιτησίας προκειμένου να καλέσουμε και άλλο κόσμο να έρθει κοντά στον χώρο.

Παράλληλα ετοιμάζουμε και το σεμινάριο προπονητών και έχουμε σχεδιάσει να γίνει στην Καβάλα τον επόμενο Δεκέμβρη. Έχουμε ετοιμάσει και την σχολή διαιτησίας και γενικά σιγά σιγά προσπαθούμε να τρέξουμε τα θέματα που αφορούν στον χώρο και να μπούμε στους ρυθμούς μας.

Φυσικά τη διοίκηση την απαρτίζουν πολλά άτομα που όλοι προσπαθούν με την εμπειρία τους να κάνει το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα οι ευθύνες μας είναι περισσότερες αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα και δεν θα έχουμε προβλήματα».

ΕΝΩΣΙΑΚΟ

Αναφορικά με το Ενωσιακό γήπεδο ο ίδιος τόνισε ότι η κατάσταση του δεν είναι καλή. «Εμείς με την προηγούμενη διοίκηση το λέγαμε και το ξαναλέγαμε ότι η κατάστασή του δεν είναι καλή. Έγιναν μάλιστα και κάποια ρεπορτάζ, δείξαμε την εικόνα και την όλη του κατάσταση και νομίζω ότι η κατάσταση του Ενωσιακού γηπέδου είναι απελπιστική.

Το να αφήνεις έναν τέτοιο χώρο στο έλεος της καταστροφής είναι τραγικό. Μιλάμε για μια περιουσία του Έλληνα πολίτη, που πληρώθηκε από το δημόσιο, πληρώθηκε από τους πολίτες και δυστυχώς αφέθηκε στην τύχη της.

Έμεινε ουσιαστικά αφύλακτο, ως ξέφραγο αμπέλι και τα αποδυτήρια έχουν μετατραπεί σε ένα μαντρί που μπαίνουν πρόβατα μέσα και γύρω γύρω ο όλος χώρος είναι τραγικός. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με το Δήμαρχο Παγγαίου κ. Αναστασιάδη και ο ίδιος τόνισε ότι αυτή η κατάσταση δεν τιμά τον Δήμο Παγγαίου. Ο ίδιος μας είπε ότι θα γίνει μια μελέτη και σε συνεργασία με ΕΠΟ και Δήμο και θα δούμε αν μπορούμε να το εντάξουμε κάπου σε κάποιο πρόγραμμα  ώστε να γίνει εκεί και πάλι πόλος έλξης παιδιών.

Εκεί πριν από χρόνια γινόταν τουρνουά, αγώνες ακόμη και τελικοί κυπέλου ΕΠΣ, γινόταν προπονήσεις, αγώνες των μικτών μας ομάδων αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τίποτε δεν είναι όπως πρέπει να είναι.

Και στον Πρόεδρο που συναντήσαμε του είπαμε πως έχει η κατάσταση και απλά περιμένουμε» .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *