«Πάμε καλά στον τουρισμό αλλά παλεύουμε για το καλύτερο» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Θάσου  Πάρης Παρασχούδης

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλο συναντήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρης Παρασχούδης και συζήτησαν για θέματα συμμετοχής στις τουριστικές εκθέσεις και  άλλα τινά.  Σε δηλώσεις του ο κ. Παρασχούδης αναφέρθηκε στο γεγονός της μη συμμετοχής της Περιφέρειας σε κάποιες διεθνείς  τουριστικές εκθέσεις.

Ο κ. Παρασχούδης δήλωσε ότι «Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια του συντονισμού των προσπαθειών μας για καλύτερη παρεχόμενη τουριστική υπηρεσία σε κάθε βαθμό, Φέτος είχαμε μια καθυστέρηση των δράσεων από την Περιφέρεια για αυτό και θέλαμε να δούμε τι γίνεται

Περιμέναμε από την Περιφέρεια με την έναρξη της χρονιάς, να ξεκινήσει το έργο που κάνει για την προβολή της Περιφέρειας μας τουριστικά αλλά δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Για αυτό και ζητήσαμε βοήθεια.

Έτσι σπρώξαμε και εμείς λίγο για να δούμε το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής, Δεν είχαμε παρουσία της Περιφέρειας στις τουριστικές εκθέσεις της Σόφιας, της Βουλγαρίας και του Βελιγραδίου, καθαρά παραδοσιακές εκθεσιακές ς περιοχές δηλαδή με τις ανάλογες διοργανώσεις και αυτό μας ανησύχησε.

Είναι και η έκθεση της Μόσχας, η μεγάλη έκθεση του Βερολίνου και αυτές είναι προετοιμασίες για το 20187 αφού το 2017 είναι στο δρόμο του».

ΓΙΑΤΙ;

Στο ερώτημα γιατί δεν συμμετείχε η Περιφέρεια σε αυτές τις εκθέσεις απάντησε ότι «Η απάντηση γιατί δεν πήγαμε εκεί στις εκθέσεις, είδαμε μια αναδιάρθωση αρμοδιοτήτων και λόγω αυτής της κατάστασης είχαμε και καθυστερήσεις Με την αλλαγή με τον χαμό του Περιφερειάρχη Γ.  Παυλίδη που αγαπούσε τον τουρισμό, είχε πλάνο και ήξερε τι θέλει να κάνει, είδαμε μια στάση, μια αλλαγή. Εμείς ωστόσο πήγαμε ως Θάσος στις εκθέσεις, θα πάμε και στη Γερμανία και στη Σουηδία θα έχουμε δηλαδή καλή παρουσία εκεί που πρέπει.

Τώρα τα μηνύματα που έχουμε για τον τουρισμό φέτος είναι γενικά καλά και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Πουλάμε νωρίς και φτηνά αλλά αυτό δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ας ελπίσουμε να πάμε καλά και δυνατά όμως για να υπάρξει το καλύτερο όφελος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση