ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

«Πάμε δυνατά για την 3η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου  Χρήστος Μποσμπότης  

 

Την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη έδρα του Δήμου Παγγαίου.  Πρόκειται για την 3η κατά σειρά διοργάνωση που σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παγγαίου κ. Χρήστο Μποσμπότη θα είναι η πλουσιότερη όλων σε επίπεδο εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Ετοιμαζόμαστε. Η 1η Ιουνίου πλησιάζει όπου και θα διεξαχθεί η τρίτη κατά σειρά Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης. Όταν ξεκινούσαμε το 2016 δειλά δειλά δεν ξέραμε τι θα δούμε, τι θα περιμένουμε.

Βαδίζαμε σε αχαρτογράφητα ύδατα, αλλά δόξα τω Θεώ, η Λευκή Νύχτα Ελευθερούπολης  από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσθηκε από όλο τον κόσμο. Ως συνήθως η Λευκή Νύχτα γίνεται σε μεγάλες πόλεις, πρωτεύουσες νομών, όμως η Ελευθερούπολη έχει έναν δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο και μια πολύ όμορφη αγορά που κανείς αξίζει να την επισκεφθεί.

Έτσι λοιπόν η Λευκή  Νύχτα του 2016 είχε μεγάλη επιτυχία, ανάλογη συνέχεια είχαμε και πέρσι και πάμε δυνατά φέτος με ό,τι το καλύτερο και θέλουμε να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία φέτος. Άλλωστε η πείρα μας,  μας επηρεάζει θετικά ενώ εμείς εμπλουτίζουμε τη δράση μας».

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πρόσθεσε δε πως «Για παράδειγμα φέτος θα έχουμε τη μεγάλη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, δωρεάν μάλιστα, προσφορά του Δήμου Παγγαίου. Ο καθένας θα μπορεί να δει έναν αγαπημένος σε μικρότερους και μεγαλύτερους καλλιτέχνη, τον κ. Ρόκκο.

Άλλο χαρακτηριστικό της Λευκής Νύχτας είναι ότι η οδός Μητροπολίτου Γερμανού  παράλληλη της Φ. Παπαχρηστίδη που θα είναι πεζοδρομημένη, θα είναι αφιερωμένη  στον ποντιακό ελληνισμό.

Ποντιακοί χοροί και τραγούδια και οι ποντιακοί σύλλογοι του Δήμου Παγγαίου απλά θα μαγειρεύουν ποντιακά φαγητά και δωρεάν θα τα προσφέρουν στο κοινό, στους επισκέπτες της Λευκής Νύχτας.

Από εκεί και πέρα θα έχουμε αθλοπαιδιές, αθλητικούς συλλόγους, τα Ωδεία της πόλης, τα μαγαζιά με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές θα είναι ανοικτά μέχρι αργά. Και οι αποδείξεις όσων ψωνίσουν εκείνη την ημέρα θα μπουν σε μια μεγάλη κλήρωση με δώρα που θα δώσουν τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου της Ελευθερούπολης».

ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ

Τέλος ανέφερε ότι «Αυτά σε γενικές γραμμές.  Ο κόσμος πιστεύω ότι θα τιμήσει την Ελευθερούπολη της οποίας η αγορά δεν έχει να ζηλέψει τίποτε. Αυτό το λέω πάντοτε εγώ, ότι η αγορά της είναι ξεκούραστη αφού σε μια ακτίνα 200 μέτρων μπορείς να συναντήσεις τα πάντα, υποδήματα, ρούχα, οπτικά, τα πάντα σε μικρές αποστάσεις.

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ είναι μια εκδήλωση του Δήμου Παγγαίου με το δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο της. Άλλωστε η Ελευθερούπολη πάντοτε φημίζονταν  ότι ήταν ένα διακομεταμεστικό κέντρο και είναι η θέση της στρατηγική μεταξύ δύο τριών νομών. Πάντα είχε εμπορικό κόσμο και αυτό θέλουμε και εμείς να το τονίσουμε σε κάθε τόνο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *