ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ο Τουρισμός Κρουαζιέρας  έχει πολύ μέλλον για την Καβάλα» δηλώνει η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Ο Τουρισμός Κρουαζιέρας  έχει πολύ μέλλον για την Καβάλα και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας το «τρέχει» το θέμα..  Δηλώσεις σχετικές έκανε η πρόεδρος της κ. Αναστασία Ιωσηφίδου  λόγω και του προγραμματισμού για την επόμενη χρονιά.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Θα πρέπει να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον τουρισμό και δη αυτόν της κρουαζιέρας. Άλλωστε και οι πολίτες νοιάζονται για αυτή την μορφή τουρισμού. Θα πω λοιπόν ότι σε ό,τι αφορά τον τουρισμό κρουαζιέρας πήγε το ίδιο καλά με το 2015. Δηλαδή η κίνηση για το 2015 – 2016 ήταν σχεδόν ίδια και είχαμε παράλληλα μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά σε διεθνές επίπεδο.

Αναφέρομαι στα γεγονότα με την Τουρκία όπως θα καταλαβαίνετε μια και μας επηρέασαν και μας επηρεάζουν δυστυχώς. Και αυτό γιατί το λιμάνι της Καβάλας είναι στο ενδιάμεσο της Τουρκίας και η μη έλευση στην Κωνσταντινούπολη των πλοίων κρουαζιέρας μας επηρεάζει τα μέγιστα. Αν δεν είχαμε κάνει μια στοχευμένη κίνηση τότε θα είχαμε πράγματι αρνητικές συνέπειες».

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η κ. Ιωσηφίδου πρόσθεσε πως «Βέβαια εμείς είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ)  και τον κ. Ηλιάδη ενώ πριν από δύο εβδομάδες μίλησα μαζί του για την κρουαζιέρα του 2017 μια και ήμασταν μαζί για την έκθεση της Τενερίφης και συνεργασθήκαμε στο θέμα της κρουαζιέρας.

Ήρθαμε σε επαφή ξανά με τους υπεύθυνους που δρομολογούν που θα πάνε τα καινούρια δρομολόγια και συζητούσαμε να καλέσουμε πλέον στην Καβάλα όλους όσοι ενδιαφέρονται για την κρουαζιέρα μια και έγιναν έργα στο λιμάνι της Καβάλας. Νομίζω ότι κάτι θα πάει καλά για το 2017».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *