ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Ο τομέας της ενισχυτικής διδασκαλίας πάει καλά και αυτό μας ικανοποιεί τα μέγιστα» δηλώνει το μέλος του ΔΣ της ΠΝΟΗΣ  Νίκη Ανέστη

Ο Σύλλογος για το Παιδί ΠΝΟΗ αναζητά εθελοντή καθηγητή φυσικό – χημικό στο πλαίσιο της λειτουργίας του σχετικού τμήματος που διαθέτει. Το μέλος του ΔΣ της ΠΝΟΗΣ κ. Νίκη Ανέστη ανέφερε ότι προσπαθούν πάντα μέσω της εθελούσιας προσφοράς να λειτουργούν προς όφελος των παιδιών.

Η κ. Ανέστη αρχικά ανέφερε πως «Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν η ΠΝΟΗ έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας εδώ και αρκετά χρόνια. Και λειτουργεί για τα παιδιά των οικογενειών μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε στο φροντιστήριο κλπ.

Έτσι λοιπόν έχουμε όλων των ειδικοτήτων καθηγητές, φυσικούς, φιλολόγους, μαθηματικούς αλλά και δασκάλους για τα παιδιά του δημοτικού και ό,τι χρειαζόμαστε ψάχνουμε κάθε χρόνο και καλύπτουμε όλες τις ειδικότητες.

Μέχρι τώρα καλά τα καταφέραμε. Αυτή την εποχή όμως αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών μας και για αυτό και έχουμε ανάγκη για φυσικό – χημικό για μαθήματα εκτός διδασκαλίας. Και αυτό γνωστοποιήσαμε, μήπως και κάποιος εθελοντής έχει τη διάθεση να προσφέρει».

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Πρόσθεσε δε πως «Τα μαθήματα γίνονται απόγευμα στον χώρο της ΠΝΟΗΣ. Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει λοιπόν μπορεί να επικοινωνήσει με την ΠΝΟΗ                 στο 2510 232211 και θα του δώσουμε όλες τις πληροφορίες και θα μιλήσει με την αρμόδια για να μάθει ό,τι χρειάζεται.

Είναι μια σημαντική δράση και χαιρόμαστε που υπάρχουν εθελοντές. Έχουμε πράγματι αρκετό ενδιαφέρον και έρχονται παιδιά που δέχονται βοήθεια. Εμείς υποστηρίζουμε πάνω από 30 παιδιά ενώ έχουμε και παιδιά της Γ`  Λυκείου που έδωσαν πέρσυ  εξετάσεις και φέτος θα ξαναδώσουν. Έχουμε όλη την γκάμα των ηλικιών από δημοτικό έως και τέλος Λυκείου. Δεν έχουμε τμήματα, έχουμε ακόμη και ατομικά μαθήματα ή τάξεις με 2-3 παιδιά. Άρα θέλει περισσότερος χρόνος για να καλύπτονται οι ανάγκες των παιδιών.

Ο τομέας της ενισχυτικής διδασκαλίας λοιπόν πάει καλά και ελπίζουμε σε ανάλογα καλή συνέχεια».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *