Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας ενημερώνει

  

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας ανακοινώνει:

  1. Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Αμανατίδη Νικόλαο, Παπαδάκη Βασίλειο και Τερζή Αθανάσιο που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και συμμετείχαν ως εισηγητές στα πρώτα τρία διαδικτυακά σεμινάρια που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας. Οι γνώσεις τους πραγματικά πολύτιμές και είναι χαρά μας που τις μοιράστηκαν μαζί μας.
  2. Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει το Σύνδεσμο Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Αχαΐας για την παροχή της ενισχυμένης πλατφόρμας ΖΟΟΜ που ήταν καθοριστική για να εξυπηρετήσει τους 420 και πλέον προπονητές απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο που παρακολούθησαν το χθεσινό σεμινάριο.
  3. Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους 600 και πλέον προπονητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συμμετείχαν στην προσπάθειά μας αυτή για την διαδικτυακή επιμόρφωση έως τώρα.
  4. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Καβάλας θα συνεχίσει να συμμετέχει σε τέτοιου είδους ενέργειες που στόχο έχουν την επιμόρφωση των προπονητών και την βελτίωση του ποδοσφαίρου.
  5. Το επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2020 με Θέμα : « Η επανένταξη των ποδοσφαιριστών στην Προπόνηση Δύναμης, μετά από αποχή μεγάλης περιόδου». Εισηγητής θα είναι ο κ. Γουνελάς Γεώργιος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA B, Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης του ΑΟ Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.