ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας συγχαίρει τους απόφοιτους της σχολής UEFA C  και εύχεται καλές γιορτές σε όλους

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας συγχαίρει τους προπονητές που συμμετείχαν στην σχολή UEFA C και τους καλωσορίζει στο χώρο της προπονητικής. Εύχεται επίσης καλές γιορτές σε όλους.

1.Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας συγχαίρει όλους τους υποψηφίους προπονητές που έλαβαν μέρος στη Σχολή UEFA C που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας  από τις 11-20 Δεκεμβρίου και τους καλωσορίζει στο χώρο της προπονητικής. Ενημερώνουμε τους μελλοντικούς προπονητές πως ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και ότι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Κλεανθίδη Μάνθο στο τηλέφωνο 6945295129 για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν.

2.Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας εύχεται σε όλους τους διπλωματούχους προπονητές μέλη του Συνδέσμου και σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο του Ν. Καβάλας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *