Ο Σύλλογος Φίλων Παιδόπολης συνεργάστηκε με δύο επιχειρήσεις για την ενίσχυση του ιδρύματος

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδόπολης συνεργάστηκε με δύο επιχειρήσεις για την ενίσχυση του ιδρύματος. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Περιφεράκης σημείωσε ότι είναι πολύ ευχάριστο να στηρίζουν επιχειρήσεις την προσπάθεια τους.

 Όπως εξήγησε «Μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η συνεργασία με το Παράρτημα Μέριμνας και το Κέντρο Πρόνοιας συνεχίζεται και δεν έχει διακοπεί.

 Μπορεί οι προσωπικές επαφές με τα παιδιά να έχουν διακοπεί για ευνόητους λόγους υγείας,  έχουμε όμως εμείς συνεχή επαφή και συνεχή ενημέρωση για τις ανάγκες τους. Αποτέλεσμα, η κινητοποίηση των σούπερ μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ που βρίσκονται στα Ποταμούδια και του μάρκετ ΘΕΟΦΙΛΟΣ για την προμήθεια σε πασχαλινά εδέσματα και να γιορτάσουν τα παιδιά μόνα δε, πολύ καλά βέβαια.

 Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν άμεσα και πλουσιοπάροχα. Αυτό βέβαια συμβαίνει με όλους τους συμπολίτες μας. Δεν χτυπήσαμε την πόρτα κάποιου και να μας πει όχι και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

 Είναι πολύ θετικό αυτό που συμβαίνει. Όλος ο κόσμος είναι ευαισθητοποιημένος για τα παιδιά της Παιδόπολης. Οι συμπολίτες μας είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι, στηρίζουν όλα τα παιδιά και στηρίζουν και αυτά που βγαίνουν από την Παιδόπολη όταν ενηλικιωθούν. Πολλοί επιχειρηματίες μάλιστα δίδουν δουλειά σε αυτά τα παιδιά και αυτό είναι όλο πολύ ευχάριστο».

 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΑ….

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι όλα τα παιδιά είναι κλεισμένα μέσα. «Βέβαια πολλά νεαρά παιδιά κλεισμένα έχουν παράπονα…. Θέλουνε και αυτά να βγουν έξω. Χαίρονται που δεν πάνε σχολείο αλλά κουράζονται μέσα. Βέβαια προβλήματα με το κτηριακό, με το προσωπικό υπάρχουν αλλά πιστεύω ότι με την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης δύσκολα θα δοθούν άμεσα λύσεις. Το προσωπικό και η διοίκηση και με τα μέσα που έχουν κάνουν το καλύτερο αλλά είναι γενικά δύσκολα τα πράγματα» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.