ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην Έκθεση του Επιμελητηρίου

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ συμμετέχει με περίπτερό του στην Έκθεση του Επιμελητηρίου. Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε πως είναι μία προσπάθεια προβολής του συλλόγου.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η Πνοή συμμετέχει σε όλες τις Εκθέσεις του Επιμελητηρίου. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ακόμη περισσότερο γνωστή την παρουσία μας. Ο κόσμος που συμμετείχε στην Έκθεση και δεν είναι από την πόλη μας, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη δράση του συλλόγου. Κάναμε νέους φίλους και πολλές φορές νέα μέλη και γενικά είναι μια κίνηση για να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε».
ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ
Και πρόσθεσε πως «Να είναι καλά ο κόσμος της πόλης μας που αυτός μας στηρίζει στην ουσία. Με τις προσφορές του σε είδος και σε χρήμα, μας δίνουν τη δυνατότητα να οργανώσουμε τις δράσεις μας. Αν δεν έχουμε αυτήν την άνεση, απλώς περιμένεις κάποιες δωρεές και ψάχνεται πώς να οργανώσει μια δράση. Να μην ξεχνάμε τον μεγάλο χορηγό μας, μια εταιρεία που την έχει καβαλιώτικη οικογένεια και είναι χορηγός εξ ολοκλήρου των τροφίμων μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε οργανωμένο το μηνιαίο που δίνουμε στις οικογένειές μας οι οποίες αυξάνονται δυστυχώς και δεν μειώνονται. Ίσως πήραν μια ανάσα με τα επιδόματα που δίνονται εδώ και μερικά χρόνια, αλλά δεν είναι η λύση στα προβλήματά τους. Τα παιδιά αυτών των οικογενειών πρέπει να μορφώνονται γι’ αυτό είμαστε πάντα σε εγρήγορση».