ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Νέας Υόρκης στηρίζει  οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο & το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καβάλας

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Τη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτιστικών Δράσεων κ. Κυριακή Χιώτη-Πρασσά, επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, δύο κυρίες με καταγωγή από την Καβάλα, η κα Σοφία Στρουμπάκη, Υπεύθυνη  Κοινωνικής Πολιτικής του Συλλόγου Καβαλιωτών της Νέας Υόρκης «Φίλιπποι» που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και η κ. Σοφία Ρίζου, η οποία ζει μόνιμα στο Βόλο.

Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Νέας Υόρκης «Φίλιπποι», στηρίζει οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο & το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καβάλας, ενώ η ίδια η κ. Στρουμπάκη διαμεσολάβησε προκειμένου να έρθει σε επαφή η κ. Πρασσά με τον οργανισμό  Bridge of Hope & Solidarity  που εδρεύει στις ΗΠΑ και ιδρύθηκε για τις ανάγκες των Ελλήνων συμπατριωτών μας, για τη δωρεά 80 σχολικών τσαντών που σύντομα θα  διανεμηθούν σε μαθητές του Δήμου Καβάλας (40 για παιδιά του δημοτικού και 40 για παιδιά γυμνασίου), που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η κ. Σοφία Ρίζου υποσχέθηκε στη Δήμαρχο ότι θα αποστείλει σχολικά είδη για τον ίδιο σκοπό, ενώ και οι δύο κυρίες δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν το φιλανθρωπικό τους έργο με σκοπό να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες από τη γενέτειρα πόλη τους.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *