Ο Π. Δερμητζάκης στην Βέροια

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι οριστικά ο νέος τεχνικός ηγέτης της «Βασίλισσας του βορρά».

Ο 51χρονος Καβαλιώτης προπονητής, μετά από δύο πετυχημένες χρονιές, αφήνει την ομάδα της γενέτειρας του, τον ΑΟΚ και αναλαμβάνει να οδηγήσει την επίσης ιστορική ΒΕΡΟΙΑ στην επάνοδο, έπειτα από 4 χρόνια, στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια, ο έμπειρος τεχνικός θα έρθει σήμερα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας, να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της και άμεσα να ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση της πρόσληψής του θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή και λίγες μέρες αργότερα, την Δευτέρα (3/8), θα παρουσιαστεί επίσημα στους τοπικούς δημοσιογράφους.

Αμέσως μετά την πρόσληψη του προπονητή, οι Βεροιώτες θα τελειώσουν και με το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με την πρόσληψη (όπως όλα δείχνουν) του παλιού άσου της ομάδας, Γιώτη Τσαλουχίδη.

Στη συνέχεια θα γίνει και το «ξεσκαρτάρισμα» στο έμψυχο δυναμικό, με την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.

Τέλος, το προσεχές διάστημα θα προγραμματιστεί συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη λειτουργία του γραφείου τύπου της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.