ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Καβάλας προσέφερε 3 αναπηρικά καροτσάκια στο Νοσοκομείο Καβάλας

Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο  Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ν. Καβάλας έπειτα από την δράση wheeling to help που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου  με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας και σύμφωνη απόφαση της Διοίκησης του, δώρισε 3 αναπηρικά αμαξίδια, στο Γενικό Νοσοκομείο  Καβάλας ώστε να μπορέσει να συμβάλλει όσο μπορεί στις ανάγκες των ασθενών που επισκέπτονται το Νοσοκομείου Καβάλας.

Η παράδοση θα πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στον Διοικητή κ. Καρασαβόγλου και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων του Νοσοκομείου Καβάλας χθες  στις 12:00 μ.μ παρουσία της Δημάρχου κας Δήμητρας Τσανάκα και κλιμακίου ΔΣ του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας.Στην παράδοση παρόντες ήταν ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας κ Τάσος Καρασαβόλγλου ,Δήμαρχος κ Δήμητρα Τσανάκα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Αμεα Ν Καβάλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος συλλόγου κ.  Μάκης Κρεμμύδας δήλωσε  «πως τα τρία αυτά αμαξίδια έχουν βρεθεί μέσα από μια δράση που υποστήριξε ο Δήμος Καβάλας και η Δήμαρχος . Από την δράση έχουμε πάρει πέντε αμαξίδια εκ των οποίων τα δίνουμε με χαρά στο νοσοκομείο μας. Αν δεν ήταν ο Δήμος νομίζω πως δεν θα καταφέρναμε να διεκπεραιώσουμε αυτή την δράση που είναι μια από τις καλύτερες πανελλαδικά. Ευχόμαστε αυτά τα αναπηρικά αμαξίδια να βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών των ασθενών που επισκέπτονται το ΓΝΚ  και αυτό δείχνει από την πλευρά  μας ότι στηρίζουμε την προσπάθεια του νοσοκομείου Καβάλας και του διοικητή που από τη δική του πλευρά προσπαθεί να πράξει τα μέγιστα προκειμένου οι ασθενείς να έχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας».

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η  Δήμαρχος κ Τσανάκα με την σειρά της δήλωσε ότι   «ο Σύλλογος ΑμεΑ το έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ενεργό μέλος της καβαλιώτικης κοινωνίας , όχι μόνο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ,αλλά για όλη την κοινωνία που νοιάζεται και φροντίζει. Και μείς με την συμβολή μας προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε την υπόλοιπη κοινωνία για να καταλάβει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην καθημερινότητα τους, το πόσο δύσκολο τους είναι να κυκλοφορήσουν μέσα στην πόλη, πόσο δύσκολο να περάσουν από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο, πως δεν πρέπει να παρκάρουμε στις διαβάσεις των δρόμων, γιατί πρέπει να βγουν από τα σπίτια τους και να συμμετέχουν στην αληθινή ζωή  όπως και εμείς. Ο Σύλλογος Καβάλας ΑμεΑ θα μας βρίσκει πάντα δίπλα του αλλά και το νοσοκομείο Καβάλας. Εγώ λόγω της ειδικότητάς μου δεν μπορώ παρά να αγαπώ τον νοσοκομείο να το στηρίζω όποτε χρειαστεί και  με όλες μου τις δυνάμεις, πράγμα που ο διοικητής το γνωρίζει πολύ καλά. Εξ άλλου ένα κομμάτι της ψυχής μου υπάρχει μέσα  στο περιβάλλον του νοσοκομείου. Πάντα εδώ θα βρισκόμαστε».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Τέλος ο  κ Καρασαββόγλου ευχαρίστησε τον κ.  Κρεμμύδα και τον Σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας καθώς επίσης και την κ Τσανάκα για την ευγενική προσφορά των τριών αμαξιδίων . Κάθε τι που υποστηρίζει και βοηθά τους ασθενείς στο νοσοκομείο Καβάλας είναι καλοδεχούμενο, όπως και αυτό το υλικό που μας έχει παρασχεθεί. Και μείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις δύσκολες καταστάσεις που διανύουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *