Ο Λευτέρης Πανταζής ενδιαφέρεται και πάλι για τον ΑΟΚ

Όπως έγινε γνωστό, το ενδιαφέρον του να αναλάβει την ομάδα της Καβάλας εκδήλωσε με δηλώσεις του ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τρίτο Μάτι», με αφορμή τα 27α γενέθλια της ΕΡΑ Σπορ τόνισε ότι σκέφτεται σοβαρά να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ με στόχο να την φτάσει στη Super League. Μιλώντας για τον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη τον χαρακτήρισε ως αγαπημένο φίλο και τόνισε ότι μ’ αυτόν και τον κόσμο της Καβάλας θα προχωρήσουν μαζί και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των πραγμάτων, αν και όπως είπε είναι ακόμα αρχή.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων, τόνισε τα εξής: «Αν πάρω την Καβάλα, γιατί το σκέφτομαι πλέον σοβαρά, θα την πάω Σούπερ Λιγκ. Θα έχω μαζί μου τον αγαπημένο μου φίλο Παύλο Δερμιτζάκη και όλο τον λαό της Καβάλας. Θα δούμε τι θα γίνει, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ΛΕ.ΠΑ. όπως και προαναφέραμε.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λευτέρης Πανταζής,  που είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανιωνίου στο παρελθόν, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για το «καραβάκι» και πριν από 4 χρόνια (στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-1026) και πάλι με σχετικές δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ. Είχε πραγματοποιήσει κάνει κάποιες επαφές, ωστόσο η προσπάθεια του αυτή, δεν είχε συνέχεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.