ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ο Εμφιετζής πάει και… επίσημα στο Ελσίνκι

Είναι, πλέον… επίσημο ότι ο Παναγιώτης Εμφιετζής θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων- Νεανίδων. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου και συμπεριέλαβε, φυσικά, το όνομα του νεαρού Καβαλιώτη αθλητή του ΟΘΑΚ που έπιασε το όριο στα 200 πεταλούδα. Παράλληλα ενέκρινε στο τελευταίο Δ.Σ. τη σύνθεση της ελληνικής ομάδας κολύμβησης για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου.

Στο Ελσίνκι θα μεταβούν οι παρακάτω 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες: Θώμογλου, Ασπουγαλής, Εμφιετζής, Παπαστάμος, Μπολάνος, Μπιλής, Γεωργακόπουλος, Ράπτης, Βουγιατζής, Ντάνος, Παυλοπούλου, Δαμασιώτη, Μέτσιου, Κιρτσόγλου, Καλογερή. Προπονητές θα είναι οι Κοζομπόλης, Παπαδόπουλος και Τζιλιβάκης.

Στην Ταραγόνα θα πάνε οι εξής 20: Βαζαίος, Γκολομέεβ, Χρήστου, Δημητριάδης, Σοφιανίδης, Σπανουδάκης, Καρπουζλής, Δημητρίου, Νέγρης, Αλυφαντής, Κολιόπουλος, Ντουντουνάκη, Δράκου, Βουρνά, Δρασίδου, Κλικοπούλου, Αραούζου, Λέμπλ, Μπάκα, Κατσιάρα. Προπονητές θα είναι οι Χούμας, Κραουνάκης, Γέμελος και Αθυμαρίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *