Κύριο άρθροΟικονομία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας κατέθεσε τις προτάσεις του στο Δήμο Καβάλας αναφορικά με τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας κατέθεσε τις προτάσεις του στο Δήμο Καβάλας αναφορικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λεμονίδης σημείωσε ότι με αυτές τις εκδηλώσεις θα λαμπρύνει η πόλη της Καβάλας τα Χριστούγεννα.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Λεμονίδης σημείωσε πως «η αντιδήμαρχος κ. Κορίνα Χιώτη Πρασσά εδώ και παραπάνω από ένα μήνα είχε ζητήσει προτάσεις από όλους τους φορεί, ούτως ώστε να γίνει ένα οργανωμένο πλάνο για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Εμείς κάναμε και Δ.Σ. καταθέσαμε τις προτάσεις μας, από κει και μετά είχαμε και μια συνάντηση με την κ. αντιδήμαρχο εκεί συζητήθηκαν αρκετά από τα θέματα. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή εορταστική περίοδος του Δεκεμβρίου που θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου με το άναμμα των φώτων και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία και θα υπάρχουν κάποιες μουσικές εκδηλώσεις, τουλάχιστον για εκείνη την ημέρα. Παρεμπιπτόντως μας ζητήθηκε με έγγραφο να γίνει μια παράταση ωραρίου που ψηφίστηκε στο Δ.Σ. μέχρι τις 10 το βράδυ και στάλθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα προς έγκριση στην επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας και μετέπειτα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Όπου εκεί θα πρέπει να ψηφιστεί το θέμα της παράτασης για τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 το βράδυ».

ΑΡΚΕΤΕΣ

Συμπλήρωσε δε πως «οι εκδηλώσεις θα είναι αρκετές, θα υπάρχουν διάφορα δρώμενα σε αρκετά σημεία του κέντρου της πόλης. Ο στολισμός θα είναι σε πολλά σημεία καινούριος, πολύ ζωντανός και φρέσκος σε ιδέες, περισσότερο σε περιοχές που υπάρχει ένα θέμα, τόσο στη Βενιζέλου όσο και μέσα στον Άγιο Νικόλαο. Νομίζω ότι θα υπάρξει για άλλη μια φορά μια συνεργασία όπως υπάρχει και με το Δήμο Καβάλας, αλλά  και με τη συγκεκριμένη αντιδήμαρχο, αγαστή συνεργασία τουλάχιστον σε πολιτιστικά δρώμενα και σε όλα αυτά τα event που γίνονται, είμαστε σε πάρα πολύ καλή συνεργασία. Σιγά σιγά κλείνουν όλα τα κομμάτια, έδωσε μια παράταση βέβαια η κ. αντιδήμαρχος μέχρι τις 15 Οκτωβρίου (σ.σ. σήμερα), ούτως ώστε να ολοκληρωθεί όλο το παζλ, όλα τα κομμάτια να μπουν στη θέση τους ώστε να έχουμε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *