ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ζητάει από την Τράπεζα Πειραιώς να μείνουν ανοιχτά τα ΑΤΜ του υποκαταστήματος που κλείνει στην Βενιζέλου

Να παραμείνουν τα μηχανήματα ΑΤΜ της Τραπέζης Πειραιώς στην οδό Βενιζέλου που κλείνει, ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης δήλωσε ότι θα στείλουν σχετική επιστολή στην Τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «εμείς ως Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στα μέλη μας, όπως κάνουμε πάντα, και οποιαδήποτε ανησυχία ή κάποιο πρόβλημα που έχουν να το αναδεικνύουμε. Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι και αυτό. Συνάδελφοι μας έκαναν κάποια παράπονα και υπήρξαν κάποιες οχλήσεις από μέρους τους, για το θέμα του κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Βενιζέλου, όσον αφορά ότι δεν θα λειτουργούν εκεί και τα ΑΤΜ ενώ στην αρχή είχε ακουστεί ότι τα ΑΤΜ, τουλάχιστον, θα παραμείνουν και θα λειτουργούν. Γνωρίζετε ότι τον τελευταίο καιρό πάρα πολύς κόσμος μπορεί να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά τις τράπεζες όσον αφορά τις συναλλαγές αλλά και πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει είτε στα ΑΤΜ που αυτό το βλέπουμε κυρίως την Πέμπτη, την Παρασκευή, το Σάββατο όπου έχει ουρές, όπως επίσης και εσωτερικά στην τράπεζα όπου η ώρα αναμονής είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό εμείς πρέπει να το αναδείξουμε και θα στείλουμε χαρτί και στην Περιφερειακή Διεύθυνση και κάτω στα κεντρικά, ούτως ώστε να βρεθεί μία λύση, ίσως και ένα δεύτερο ΑΤΜ στα καταστήματα τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε επ’ ουδενί πρόβλημα, ούτε σε κάποια τράπεζα. Γνωρίζουμε ότι οι υπάλληλοι, όπως και οι διευθυντές κι όλοι όσοι δουλεύουν και στη συγκεκριμένη τράπεζα αλλά και γενικώς, υπερβάλλουν ίσως τους εαυτούς τους όσον αφορά τις ώρες που δουλεύουν και την ένταση στην εργασία τους –και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό- αλλά από ‘κει και μετά εμάς ο ρόλος μας είναι αυτός και γι’ αυτόν το λόγο αναδεικνύουμε το συγκεκριμένο ζήτημα».

ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Συνέχισε λέγοντας ότι «είναι ένα θέμα που απασχολεί τους επαγγελματίες, είναι ένα θέμα που απασχολεί ίσως και την κοινωνία γενικότερα, γιατί κι εμείς –οι εν δυνάμει πελάτες μας- όταν περιμένουν επί μία ώρα σε ένα ΑΤΜ για να βγάλουν κάποια λεφτά ή ταλαιπωρούνται γιατί δεν θα δουλεύει το ένα ΑΤΜ, γιατί ο όγκος που θα μαζευτεί ίσως με ένα –από εκεί που ήταν τρία- θα είναι πολύ μεγαλύτερος ο χρόνος αναμονής, θα δημιουργούνται προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα προσπαθούμε εμείς, εν τη γενέση τους, να τα καλύψουμε».

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Τέλος, για τη Λευκή Νύχτα της 5ης Μαΐου είπε ότι «μέχρι την Τετάρτη θα έχουν βγει όλα τα έντυπα και θα έχουν κλείσει τα πάντα, όσον αφορά χορηγίες, δράσεις, τοποθέτηση δρώμενων και τα σχετικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *