Ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε  την συνεργασία με το ΤΕΙ για ερωτηματολόγιο

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για μία σειρά σημαντικών θεμάτων. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης αναφέρθηκε σε αυτά και κυρίως στο θέμα της συνεργασίας με το ΤΕΙ για την δημιουργία ενός ερωτηματολογίου.

Συγκεκριμένα είπε ότι «πραγματοποιήθηκε το διοικητικό μας Συμβούλιο την Τετάρτη κατά το οποίο ένα από τα θέματά του ήταν η δημιουργία ενός ερωτηματολογίου σε συνεργασία με το ΤΕΙ και άλλους φορείς οι οποίοι έχουν άποψη όσον αφορά τη σύνταξη ενός τέτοιου ερωτηματολογίου, για να γίνει κατάθεση προτάσεων και να γίνει επισήμανση προβλημάτων από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ούτως ώστε να μπορέσουμε και να διορθώσουμε αλλά και να προτείνουμε κι εμείς με τη σειρά μας σε άλλους φορείς, αυτά που πρέπει να αλλάξουν. Υπάρχουν και θέματα ωραρίου, υπάρχουν και τουριστικά θέματα τα οποία όλα αυτά θα απαντηθούν και όμορφα και μελετημένα θα γίνει μία οργανωμένη δουλειά από ανθρώπους που γνωρίζουν από ερωτηματολόγια ούτως ώστε να βγει ένα ασφαλές και χρήσιμο αποτέλεσμα και συμπέρασμα.

Από ‘κει και μετά, θέλουμε να διερευνήσουμε αν γίνεται και την ασφαλιστική κάλυψη των μελών μας. Ήδη είχαμε κάνει προτάσεις, είχαμε στείλει επιστολές σε όλους τους ασφαλιστές- μέλη μας, οι οποίοι απάντησαν μόνο δύο εταιρείες, κατά τις οποίες θα δούμε, θα γίνει μία διερεύνηση κατά το πόσο μπορεί να είναι εφικτό αυτό το θέμα της συνεργασίας όσον αφορά την ασφαλιστική κάλυψη των μελών. Θα γίνει και εκ νέου παρουσίαση των προτάσεων που έγιναν προς την Τουριστική Επιτροπή από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας γιατί εμείς όπου είμαστε, σε οποιαδήποτε επιτροπή είμαστε, καταθέτουμε προτάσεις ανάλογα με το θέμα το οποίο μας έχουν ζητήσει».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΙ

Για τη συνεργασία με τα ΤΕΙ είπε ότι «πήραμε την απόφαση για να διερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε με τα ΤΕΙ. Γνωρίζουμε ότι τα ΤΕΙ έχουν τμήμα που μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Σε παρελθόντα χρόνο, όταν θέλαμε να συνεργαστούμε το αρμόδιο τμήμα, συνεργαστήκαμε άψογα. Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και τώρα με έναν φορέα όπως είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, ο οποίος έχει δείξει ένα και κοινωνικό αλλά και συνδικαλιστικό πρόσωπο. Νομίζω ότι είναι καλό να συνεργαστούμε και να βγάλουμε ένα σωστό αποτέλεσμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.