ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει την Λευκή Νύχτα

«Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει και συνδιοργανώνει το θεσμό της «Λευκής Νύχτας», γιατί πιστεύουμε σ’ αυτήν, δεδομένου ότι ζωντανεύει την πόλη μας, δίνει την ευκαιρία στους καβαλιώτες να κατέβουν στο κέντρο της πόλης και να έρθουν φίλοι από την ευρύτερη περιοχή για να ψωνίσουν από την αγορά μας και να διασκεδάσουν. Δεν πρόκειται μόνο για μια εμπορική και οικονομική δραστηριότητα πολύ σημαντική, αλλά κυρίως πολιτιστική και κοινωνική». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, κατά τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το θέμα αυτό. Πρόσθεσε, «πως η πρωτοβουλία αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, αγκαλιάστηκε από την κοινωνία και για πρώτη φορά έχει ως χορηγούς, τις δυο μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής μας, την Kavala Oil (ENERGEAN OIL), την Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων και την 3Ε».

Στη συνέντευξη τύπου, παραβρέθηκαν εκτός από τη Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης, που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας», ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδ. Μαρκόπουλος, , η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ENERGEAN OIL Σωτήρης Χιωτάκης και ο Μπάμπης Ηλιάδης, της διοργανώτριας επιχείρησης, οι οποίοι έκαναν από μια αναφορά για τη διοργάνωση.

Η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, είπε πως η Λευκή Νύχτα έγινε πια θεσμός, ότι ενισχύει την τοπική οικονομία, προβάλει την πόλη της Καβάλας, η οποία δέχεται πάρα πολλούς από τους όμορους νομούς, αφού βγάζει τους καβαλιώτες στην αγορά να ψωνίσουν, αλλά και να χαρούν όλες τις δράσεις που θα παρουσιαστούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *