ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ο Βασίλης Τσονάκας στο πρόγραμμα «Training the Future» της ΕΠΟ

Η συστηματική και προγραμματισμένη δουλειά, που γίνεται πλέον στα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας, σε συνεργασία πάντα με τα σωματεία, αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Η συνεργασία μεικτών ομάδων, Ενωσιακών προπονητών, Επιτροπής Τμημάτων Υποδομής, σωματείων και των προπονητών τους, είχε φέτος την καλύτερη δυνατή χημεία, με αποτέλεσμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ένωσης να ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν και να τους ξεχωρίζουν τα έμπειρα μάτια των Ομοσπονδιακών προπονητών.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του ποδοσφαιριστή της μεικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣΚ, Βασίλη Τσονάκα, ο οποίος κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή στην προεπιλογή της Θεσσαλονίκης και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Σήμερα, στα πλαίσια του εγκεκριμένου από την UEFA αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Training the Future», καλείται από την ΕΠΟ ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσονάκας για να λάβει μέρος στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14, που θα γίνουν στο Καρπενήσι από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Montana (συγκέντρωση 25 Ιουνίου, ώρα 20:00) ενώ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι αναχωρήσεις των ποδοσφαιριστών με λεωφορεία από την Αθήνα (Πάρκο Γουδή) και τη Θεσσαλονίκη (Ολυμπιακό Μουσείο) για τις 25 Ιουνίου και ώρα 15:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *