«Ο ακτινολόγος είπε ότι έβαλε το μπλάνκο στη γνωμάτευση», δήλωσε ο πατέρας του μαθητή που υπέστη ξυλοδαρμό στο 16ο Δημοτικό σχολείο

Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση των εκπαιδευτικών από την Εισαγγελέα για την υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή σε δημοτικό σχολείο, στο 16ο συγκεκριμένα, καθώς αποδείχθηκε ότι άσκησαν σωστά τα καθήκοντά τους. Σύμφωνα με τον πατέρα του μαθητή κ. Τάσο Αντωνιάδη υπάρχει η εκκρεμότητα με το πόρισμα του Νοσοκομείου όπου υπάρχει σβηστικό σε αυτό και γι’ αυτό η Εισαγγελέας έχει κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Ο ίδιος είπε ότι «έχει βγει μια απόφαση που απαλλάσσει τους εκπαιδευτικούς. Το αν συμφωνώ ή όχι είναι άλλο πράγμα. Στην απόφαση περιγράφει ότι χτύπησαν το παιδί δύο παιδιά, ένας από πίσω έπιανε τα χέρια του κι ο άλλος χτυπούσε. Και σε κάποιο σημείο αναφέρεται και σε ένα αντίγραφο- φωτοτυπία που είχα καταθέσει στην έγκληση στο οποίο υπήρχε ένα μπλάνκο. Το πρωτότυπο το έχω εγώ. Ήταν το αρχικό πόρισμα του ακτινολόγου κι όχι του γιατρού στο οποίο αυτό που έβγαλα φωτοτυπία έγραφε εικόνα κατάγματος πλευράς Α Ρ δεκάτης πνεύμονες διευγάζον καλώς και υπήρχε το μπλάνκο που έσβηνε μια λέξη, το χωρίς εικόνα κατάγματος πλευράς δεκάτης. Ούτως ή άλλως από μόνο του δεν βγάζει νόημα. Ένας γιατρός δεν θα έγραφε χωρίς εικόνα κατάγματος πλευράς δεκάτης. Τέλος πάντων το μπλάνκο το έβαλε στο λευκό στέλεχος, είναι τρία τα στελέχη. Πήρα τα δύο, το λευκό και το ροζ. Στο ροζ δεν είχε μπλάνκο κι αυτό το μάθαμε τη μέρα που πήγαμε να καταθέσουμε σαν μάρτυρες κατηγορίας και μας είπαν ότι διερευνάται κλπ. Ο ακτινολόγος βγάζει πόρισμα αλλά μετά η χειρούργος εξετάζει τις ακτινογραφίες και βγάζει επίσης ένα πόρισμα που γράφει πάλι κάταγμα δεκάτης πλευράς ΑΡ.

Είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχω βάλει μπλάνκο, μου είπαν ότι την επομένη θα πάει γιατρός να καταθέσει και όντως πήγε. Πήγαν ο ακτινολόγος και η χειρούργος που κατέθεσαν. Ο ακτινολόγος είπε ότι έβαλε το μπλάνκο στη γνωμάτευσή μου και λόγω φόρτου εργασίας δεν έβαλα και στο ροζ».

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν. Προφανώς προσπαθούν να δημιουργήσουν μία εντύπωση αρνητική ξανά για την οικογένειά μας και με έναν τρόπο που για πρώτη φορά μου δίνει το δικαίωμα να κινηθώ νομικά ονομαστικά πλέον. Διότι ο δικηγόρος τους κάποιον έχει εντολέα. Δεν γνωρίζω ποιον, θα το μάθω. Και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα για τους ευκολόπιστους, αρνητική για μας. Η απόφαση γράφει για τη διερεύνηση τυχόν αδικήματος πλαστογραφίας από μέρους μου ή ψευδούς βεβαίωσης και ηθικής αυτουργίας γιατρού. Είναι αστείο πλέον. Δουλειά τους είναι ας το ψάξουν. Δεν υπάρχει θέμα πλαστογραφίας και ψευδούς βεβαίωσης. Και στη δεύτερη ακτινογραφία στις 26 του μήνα, 18 έγινε ο ξυλοδαρμός, γράφουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Οπότε είναι ξεκάθαρο το ρωγμώδες κάταγμα. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ότι ποτέ δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους και δεν ζήτησαν μία συγνώμη. Από ‘κει και πέρα ήταν τελείως επιθετικοί απέναντί μας, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα και σε πολλούς γονείς.

Πλέον, θα κινηθώ νομικά εναντίον του και εναντίον οποιουδήποτε καλοθελητή γράφει ανεπίτρεπτα σχόλια κάτω από οποιοδήποτε post χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Έχω διαβάσει απερίγραπτα πράγματα. Δεν μπορεί να παίζει κάποιος ούτε με το όνομα το δικό μου, ούτε με το παιδί.

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ξέχωρη δικογραφία αλλά και να υπάρχει θα φανεί η αλήθεια. Είναι ενήμερος κι ο Διοικητής του Νοσοκομείου που είχε πει τότε ότι σαφώς και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ο γιατρός έκανε τη δουλειά του κι η χειρούργος έκανε τη δουλειά της. Η χειρούργος στην κατάθεσή της λέει ότι είμαστε γιατροί, όταν θα πάρω μια ακτινογραφία θα καθίσω να την κοιτάξω. Ποιος γιατρός θα έγραφε χωρίς εικόνα και θα περιέγραφε την πλευρά. Προφανώς ο άνθρωπος έκανε ένα λάθος και το έσβησε μετά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.