Ο Ακρόλιθος κέρδισε το National Winner στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό “European Business Awards”

Η εταιρεία  ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ κέρδισε το τίτλο National Winner, πέρασε στον τελικό γύρο μαζί με άλλες 10 ελληνικές εταιρείες , που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς  για επιχειρήσεις  , τα European Business awards. Ο τελικός του European Business awards θα γίνει 22‐23 Μαΐου στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Εκεί οι  ένδεκα Ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα στην οποία είναι και η ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ, μαζί με άλλες εταιρείες από όλη την Ευρώπη θα  διεκδικήσουν μια θέση στα τελικά Βραβεία.

Με την επιτυχία της αυτή η εταιρεία μας κέρδισε το δικαίωμα να μπει σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό , European Public Winner , όπου ο νικητής ανακηρύσσεται  μέσα από την ψήφο του κοινού που γίνεται ηλεκτρονικά.

Οι φίλοι, οι άνθρωποι της εταιρείας, οι συνεργάτες και όσοι πιστεύουν σε αυτήν μπορούν να μπουν στην σελίδα www.businessawardseurope.com και να της δώσουν την ψήφο τους.

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ιδρύθηκε το 1979 από τον Γεώργιο Χατζησάββα. Μετά από τέσσερις δεκαετίες η εταιρεία είναι μια από τις κορυφαίες στον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων και σχιστόλιθου παγκοσμίως με αποκλειστική χρήση και συνεργασία λατομείων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρεία βρίσκονται στα Κηπιά Καβάλας, σε έκταση 80.000 m2 όπου πραγματοποιείται η παραγωγή των προϊόντων ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται ο εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της εταιρίας. Η εταιρεία εξάγει σε πάνω από 80 χώρες.

ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Τα τελευταία 3 χρόνια ο ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ έχει λάβει 9 βραβεία & διακρίσεις από οργανισμούς, διαγωνισμούς:

2016

National Champion 2015‐16 / European business awards

Gold ‐ Top Industrial Export Company 2016

Silver – Top Greek Export Company 2016

Bronze ‐ Sales Excellence Awards

2017

Gold ‐ Top Industrial Export Company 2017

Silver ‐ Top Company Brand 2017

Εξαγωγικής αριστείας βιομηχανικού προϊόντος 2017

Επιχειρηματικής αριστείας 2017

2018

National Winner 2017‐18 / European business awards

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.