ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει ελεύθερο κατάλυμα στην Νέα Καρβάλη το φετινό καλοκαίρι

Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει ελεύθερο κατάλυμα στην Νέα Καρβάλη το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας, Νίκος Καρακεϊσογλου.

”Η εξέλιξη και η ανάπτυξη της Νέας Καρβάλης δεν σταματάει. Το καλοκαίρι μας είναι γεμάτο, τόσο από ‘Ελληνες τουρίστες, αλλά και πολλούς ξένους, κυρίως Βαλκάνιους, αλλά και Γερμανούς. Όλα τα καταλύματα αυτό το διάστημα είναι κλεισμένα και δεν υπάρχει διαθέσιμο”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Καρβάλης.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

Αναφορικά με την ανάγκη δημιουργίας νέων καταλυμάτων, ο Νίκος Καρακεϊσογλου επισήμανε: ”Ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται. Μια επενδυτική ομάδα από τη Γερμανία έχει αγοράσει οικόπεδα και σταδιακά προσπαθεί να αποκαταστήσει παλιά κτήρια κι αν είναι μόνο οικόπεδα, προσπαθεί να χτίσει κάτι καινούργιο”.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το καλοκαίρι στη Νέα Καρβάλη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας δήλωσε: ”Σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις. Στις 31 Ιουλίου με 1 Αυγούστου θα έχουμε την καθιερωμένη γιορτή με τις ”Φωτιές τ’ Αυγούστου”, με τη συμμετοχή των συλλόγων. Παράλληλα, άρχισαν οι εκδηλώσεις στο ”Ακόντισμα” και οι συμπολίτες μας, αλλά και οι επισκέπτες, πέρα από τη θάλασσα θα έχουν κι άλλες διεξόδους κι αυτό είναι ό,τι πιο ευχάριστο”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Σε ερώτηση για το αν υφίστανται προβλήματα με την καθαριότητα, ο Νίκος Καρακεϊσογλου απάντησε: ”Δεν έχουμε προβλήματα με την καθαριότητα των οικοπέδων, αλλά και των δρόμων. Προσπαθήσαμε και απομακρύναμε ό,τι υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα. Το πρόγραμμα της καθαριότητας τηρείται, όσον αφορά την απομάκρυνση των απορριμμάτων κι απ’ όσο ξέρω μετά τα μέσα Ιουλίου θα αναλάβει και κάποιος ιδιώτης, ώστε να είναι σε καλύτερη βάση απ’ ό,τι είναι τώρα”.